Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Nas infundat
  6. /
  7. Spray aerian pentru calmarea...

Spray aerian pentru calmarea cailor nazale, 20ml, Puressentiel

Beneficii Puressentiel Respiratory Spray aerian pentru calmarea cailor nazale cu 19 uleiuri esentiale:Cu 99.9% ingrediente naturale, cu efect purificator si calmant, sprayul aerian descongestioneaza caile respiratorii;  Ideal de utilizat la primele simptome de raceala; Ideal si in cazul sensibilitatilor care apar odata cu instalarea sezonului rece.    Ingrediente:Cu 19 uleiuri esentiale - anason, dafin de St. Thomas, cajuput, cedru Atlas, lamaie, cuisoare, chiparos, lavanda, lavandin, menta, niaouli, oregano, pin, ravintsara, rozmarin, salvie, arbore de ceai.Mod de utilizare:Pentru uz atmosferic:2-3 pulverizari pe o batista pentru inhalat.4-6 pulverizari in aer pentru dispersie.4 pulverizari intr-un vas cu apa calda, nu fierbinte, pentru inhalarea vaporilor.Varsta minima utilizare: 3 ani.Precautii / Atentionari:Nu este recomandat copiilor sub 3 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, pentru pacienti cu istoric de convulsii sau epilepsie. Daca va aflati sub tratament medicamentos de lunga durata sau aveti dubii, cereti sfatul medicului. Nu lasati la indemana copiilor. In cazul in care aveti nevoie de sfatul medicului, pastrati ambalajul la indemana. Poate cauza o reactie alergica. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Daca iritatia persista, mergeti la medic. Lichid si vapori foarte inflamabili. A se pastra departe de surse de caldura, scantei, flacari, deschise, suprafete incinse. Fumatul interzis. Aruncati continutul/ recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Nu utilizati produsul in alt mod / scop decat cel recomandat.    

Acest produs Spray aerian pentru calmarea cailor nazale, 20ml, Puressentiel din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei pentru exfoliere enzimatica Glycol Therapy 2%, 100ml, Eveline Cosmetics
Vopsea de par Argan Oil 4.77, 50ml, Korres
Crema din lapte de cocos cu mango si ananas Bio, 2 x 130g, BabyBio
Solutie micelara purifianta Teen Derm Aqua, 250ml, Isis Pharma
Casti antifonice pliabile pentru copii de la 5-16 ani SNR 25 Muffy Kids Mint ALP26474, 1 bucata, Alpine
Tarc de siguranta modular cu 5 panouri alb, 1 bucata, Noma
Porridge cu ciocolata, 350g, Nutrisslim
Body Cream Smooth, 200ml, Ellemental
Pudra bronzanta Power Bronze T2, 1 bucata, Lovren
chevron-right-circle