Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avene Men spuma pentru ras, 200ml

Bogata in apa termala Avene, cu proprietati calmante si anti-iritare, spuma de ras de la Avene a fost formulata special pentru barbieritul in cazul pielii sensibile si mai ales, in cazul pielii cu imperfectiuni, avand un dublu obiectiv: calmare si purifiere.Ingrediente Avene Men spuma pentru ras:Formula sa contine si triclosan, care reduce riscul infectarii, precum si o asociere de ingrediente active care mentin intact filmul hidrolipidic al pielii in timpul barbieritului.Mod de administrare Avene Men spuma pentru ras:Agitati flaconul inainte de utilizare; aplicati pe fata uda. Se recomanda utilizarea balsamului dupa ras Avene pe fata curatata perfect si uscata.

Acest produs Avene Men spuma pentru ras, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel autobronzant hidratant, 100 ml, Avene
Set suzeta ortodontica nr.2, 2 bucati, Wee Baby
Ciocolata neagra 70% cacao cu Menta si Portocala, 70g, Reizl
Spray Supernatural Dream Coat, 200ml, Color Wow
Servetele ecolife, 60 bucati, Septona
Sampon pentru psoriazis Cerapsor, 200ml, Ceramol
Deodorant roll-on Invisible Resist 72H Homme, 50 ml, Vichy
Unghii false Salon Acrylic Strong Enough Long Coffin, 28 bucati, Kiss
Mayam Parfumant Wildflowers M-1523, 10 ml
chevron-right-circle