Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cerebleu, 60 comprimate

Beneficii Cerebleu:Stimuleaza sinteza factorilor de crestere neuronali......;Recuperarea pacientilor post AVC;Declin Cognitiv;Alzheimer;Parkinson;Tremor esential.Ingrediente Cerebleu:Citicolina 98%Reface membrana neuronala si sustine sinteza de neurotransmitatori.Lycopodium clavatumCompusii sai inhiba degradarea neurotransmitatorului acetilcolina.CascaraAre un continut ridicat de proantocianidine responsabile de stimularea sintezei unui factor cheie in dezvoltarea, mentinerea si functionarea sistemului nervos central.Mod de administrare Cerebleu:2 tablete / zi dimineata

Acest produs Cerebleu, 60 comprimate din categoria Regenerare si tonifiere se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

146.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARTMANN OMNIFILM PLASTURE ROLA SUPORT FOLIE 5CM X 5M X 1BUC
Set pompa si inele, LoveHoney Health
Vopsea de par My Color Elixir, Platinum Blonde N10.0, 155 ml, Apivita
Gold Nutrition Pudra Proteica Vegetala V-protein Banane, 240g
Ceai pentru slabit, 25 plicuri, AdNatura
Sampon pentru barbati Power, 440ml, Syoss
SOLARIS Ulei odorizant de liliac, 10ml
Magneziu 250mg, 90 capsule, Jamieson
Noreva Matidiane Crema de noapte detox, 50ml
chevron-right-circle