Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de merisor mladite, 25 plicuri, Adnatura

Ingrediente Ceai de merisor mladite, Adnatura:Mladite de merisor (Vaccinium vitis idaea).Principii active: arbutozid, hidrochinona, flavone, tanin, vitamina C, ericolina, saruri minerale.Mod de consum:Intern: Infuzie: din 1-2 plicuri de planta la 250 ml apa fierbinte. Se lasa acoperit 15 – 20 minute, dupa care se filtreaza. Se beau  2 ceaiuri pe zi. Pentru a extrage in intregime substantele active din frunze, se recomanda ca ceaiul sa se prepare in modul urmator: peste doua lingurite de planta se toarna 100 g apa rece. Se amesteca bine si dupa 15 minute se strecoara lichidul intr-un vas. Peste frunzele ramase dupa strecurarea lichidului se pun 150 ml apa clocotita si se fierb 15 minute. Vasul se ia de pe foc si se lasa sa stea 10 minute, dupa care se strecoara. Se amesteca ambele lichide. Se beau  2 ceaiuri pe zi.Precautii / Atentionari:Nu se recomanda femeilor gravide.La dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Acest produs Ceai de merisor mladite, 25 plicuri, Adnatura din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Serum hidratant cu acid hialuronic pentru ten normal-uscat, 30ml, CeraVe
Skin Republic Masca coreeana de fata cu cu Infuzie de Colagen, 25 ml
Spuma de baie cu mosc alb Frozen II, 250ml, Naturaverde
Garnier Pure Active Exfobrusher gel de curatare, 150ml
Izolat proteic cu aroma de Vanilla Cream Isolate Whey 100CFM, 2000g, Weider
Mustela Ulei de Masaj, 100 ml
SOiL Ulei Esential Rozmarin, 10ml
Solgar 5-Htp (Hydroxytryptophan Complex) 100mg, 30 capsule
LIVSANE CEAI DE FENICUL 20PLICURI
chevron-right-circle