Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mix Urban, 150g, Nutribon

Beneficii Mix Urban, Nutribon:Mix Studiu reprezinta o sursa de energie gustoasa si sanatoasa;Ideal pentru a fi consumat in orice moment, indiferent daca sunteti la munca, in calatorii sau chiar in vacante;Miezul de nuca este bogat in vitamine si minerale esentiale, ajutand la construirea si mentinerea unui sistem imunitar puternic;Migdalele sunt una dintre sursele cele mai bune de proteine, calciu, vitamina E si fibre, fiind un aliment nutritiv si sanatos;Caisele confiate sunt pline de antioxidanti si pot ajuta la reglarea glicemiei si la reducerea riscului de anumite boli cronice.    Ingrediente:Miez de nuca 40%, stafide 30% (stafide, ulei de floarea-soarelui, conservant: dioxid de sulf), migdale 20%, seminte de dovleac 10%.Alergeni dioxid de sulf si sulfiti de peste 10mg/kg sau 10mg/litru in SO2, fructe cu coaja lemnoasa.Poate contine urme de coji.Informatii nutritionaleValoare energetica: 2601 kJ / 629 kcal;Grasimi: 54 g, din care acizi grasi saturati 4,1 g;Glucide: 17 g, din care zaharuri 10 g;Fibre: 7 g;Proteine: 16 g;Sare: < 0,03g. Acest produs Mix Urban, 150g, Nutribon din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NEUKRON OFTA MESE 30FLACOANE X 10ML
ICROSS GEL PICATURI OFTALMICE 8ML
Pantaloni termici Viken Extreme KZ Black XXL, 1 bucata, Orthomed
Fancy Yellow 365 de purtari 2 lentile/cutie
CERAVE GEL DE CURATARE SPUMANT PIELE NORMALA SI GRASA 473ML
Secom Gripe Water, digestie usoara pentru copii 59,15 ml
Baton proteic cu biscuiti si choco chip Mega Pro, 85g, Born Winner
Suport fixare brat - 3
Masca-spuma din argila pentru curatarea tenului Rice Pure, 150ml, Thank You Farmer
chevron-right-circle