Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Servetele umede ABCDerm, 60 bucati, Bioderma

Beneficii Bioderma Servetele umede ABCDerm: Inalta toleranta cutanata si oculara;Testat sub control dermatologic si oftalmologic;Fara alcool;Fara sapun;Parfum calmant;Nu ustura ochii.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, POLYSORBATE 20, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI495].Mod de utilizare:De mai multe ori pe zi, ori de cate ori este necesar.Curatati usor pielea copilului cu un servetel (se pot folosi ambele fete ale servetelului).Se usuca usor, fara frecare.Se utilizeaza de cate ori este necesar.Continuati cu un produs de ingrijire din gama ABCDerm.Nu uitati sa inchideti bine pachetul dupa utilizare.Poate fi utilizat pe bebelusi, cu exceptia prematurilor.

Acest produs Servetele umede ABCDerm, 60 bucati, Bioderma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mustela Lotiune de improspatare si de aranjare a parului 200 ml
Masca ochi Double Shot Coffee Hydrogel, 90g, Orjena
PEDIAKID Gommes cu vitamina D3, 60 jeleuri
Gel de dus cu nuca de cocos, 400ml, Yves Rocher
Gel parodontal cu CHL 0.5% ADS 350, 30ml, Curasept
Balsam de curatare faciala 3 in 1 cu Vitamina C pura Hello Clean, 100ml, Bio Balance
Crema colorata D-Clar pentru uniformizare cu SPF 50+ SUN SYSTEM, 40ml, RILASTIL
IVATHERM AQUAFIL LIGHT CREMA 50ML
Bautura energizanta cu lamaie si lime Go Energy Electrolyte, 1.6kg, SiS
chevron-right-circle