Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hartie igienica umeda Fresh, 42 bucati, Kleenex

Beneficii Hartie igienica umeda Fresh, Kleenex:miroase placutindeparteaza impuritatilepentru corp si fatapoate fi aruncata in toaletacurata, hidrateaza si ingrijeste pieleaasigura o igiena mai buna pentru o senzatie de prospetimepentru o senzatie curata acasa sau in calatoriiPrecautii / Atentionari:Foiile hartiei igienice umede Kleenex® Fresh sunt fara plastic, fabricate din fibre 100% naturale si pot fi aruncate in siguranta in toaleta.Inchideti ambalajul in mod corespunzator dupa fiecare utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Hartie igienica umeda Fresh, 42 bucati, Kleenex din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Plasture menstrual terapie prin caldura, 3 bucati, Enroush
Pasta de dinti pentru albire cu menta si carbune, 75ml, La Saponaria
Fiole Perfect Glow, 10 fiole x 2 ml, La Cabine
PAMPERS ACTIVE BABY 4-8KG 64 BUCATI MARIMEA 2
Ceai de crusin, 50g, Dacia Plant
Cosmopharm Premium Acid hialuronic 100 mg, 30 tablete
Apa micelara Hydrabio H2O, 250ml, Bioderma
GNC BABY DHA CU VITAMINE D+E PICATURI 60ML
Extract din muguri de Vita de Vie, 50ml, PlantExtrakt
chevron-right-circle