Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Epilare
  6. /
  7. Spuma pentru curatarea corpului...

Spuma pentru curatarea corpului si epilare magnolie si piper roz, 100g, LaQ

Beneficii puma pentru curatarea corpului si epilare magnolie si piper roz, LaQ:Poate inlocui cu succes chiar si samponul;Naturala si formulata cu ingrediente vegane, aceasta spuma va rasfata chiar si pielea cea mai delicata.Ingrediente cheieextract de magnolie;extract de maces;panthenol,suc de aloe;extract de orez;acid hialuronic.Ingrediente:Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauroyl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Isoamyl Laurate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Flower Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Schinus Terebinthifolius Seed Oil, Oryza Sativa Extract, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Cl 17200.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda si masati bland. Clatiti cu apa din abundenta.

Acest produs Spuma pentru curatarea corpului si epilare magnolie si piper roz, 100g, LaQ din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Aquamed Adults Spray Nazal, 20 ml
Lotiune hidratanta pentru corp Daily Moisture, 400ml, Derma:B
Apivita Balsam pentru buze cu aroma de coacaze, 4.4g
Apivita Sapun natural cu trandafir si piper negru, 125g
Sampon cu musetel, 360ml, Wash&Go
Ulei esential de lamaie bio, 10ml, Born to Bio
Gel de dus si sampon Dog, 300ml, LaQ
MOVIAL PLUS CREMA 100ML
Crema naturala cu sanziene, 40g, Steaua Divina
chevron-right-circle