Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel protectie solara SPF50, Fotoprotector Fusion Gel Sport, 100ml, Isdin

Beneficii Gel protectie solara SPF50, Fotoprotector Fusion Gel Sport, Isdin:Eficient pe pielea uda (dupa inot sau pe pielea transpirata). Invizibil;Ideal pentru zone cu par, in special brate, picioare si scalp;Usor de transportat. Acceptat in bagajul de mana in avion;Potrivit pentru toate sporturile si conditiile de vreme. Ingrediente:Alcohol Denat., Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Aqua (Water), Coconut Alkanes, 4-Methylbenzylidene Camphor, Cyclopentasiloxane, PVP, Cyclohexasiloxane, Polyurethane-64, Coco-Caprylate/Caprate, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), BHT, Linalool.    Mod de utilizare:Aplicati direct pe piele, cu treizeci de minute inainte de expunerea la soare. Apoi aplicati din nou la fiecare 2 ore si daca transpirati intens, dupa inot, dus sau uscare cu prosopul si pe parcursul expunerii la soare. Daca nu se aplica o cantitate suficienta de produs, nivelul de protectie se va reduce semnificativ. Pentru a mentine eficienta, aplicati produsul in mod repetat. Protectie garantata impotriva radiatiilor UV pana la 80 de minute in apa.Precautii / Atentionari:Evitati expunerea la soare a copiilor pe perioade lungi de timp. Nu expuneti bebelusii si copiii la lumina directa a soarelui. Nu aplicati pe bebelusi cu varsta sub 6 luni. Inainte de a aplica pe bebelusi cu varsta sub 6 luni, consultati un doctor. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si mucoasele, poate cauza iritatie. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Evitati expunerea prelungita la soare chiar daca utilizati produse de protectie solara. Expunerea la soare prezinta un risc important pentru sanatate. Intrerupeti utilizarea daca observati semne de iritatie sau eruptie cutanata. Acest produs nu ofera protectie impotriva insolatiei. Acest produs ajuta la prevenirea arsurilor provocate de soare. Filtrele solare pot lasa pete daca ajung in contact cu anumite materiale.

Acest produs Gel protectie solara SPF50, Fotoprotector Fusion Gel Sport, 100ml, Isdin din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ACM NOVOPHANE Crema de unghii, 15 ml
Fiole tratament antirid intensiv Collagen Anti-Age, 12 fiole x 2ml, Gerocossen
Gel hidratant cu acid hialuronic Aqua Gel, 100ml, Isntree
Apivita Hair Sampon fortifiant pentru femei, 250ml
Prostenal Control, 30 tablete, Walmark
Balsam de buze tip gel pentru barbati Lip Life to the Full, 10ml, Shakeup Cosmetics
Prostagood x 30 cpr
Polygemma 5 Cavitate bucala si gat, 50ml, PlantExtrakt
MUSTELA MATERNITE SER PENTRU CORECTIA VERGETURILOR 45ML
chevron-right-circle