Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel crema Hydro Cloud, 50 ml, Youth Lab

Beneficii Gel crema Hydro Cloud, Youth Lab:Amelioreaza semnele de deshidratare ale pielii, protejand-o in acelasi timp de factorii de stres din mediul inconjurator (poluanti, fum etc.);Ofera hidratare intensa si de lunga durata;Datorita texturii sale usoare si placute, lasa pielea cu o senzatie durabila de racoare si prospetime;Este potrivita pentru pielea uscata / deshidratata, lipsa de stralucire;Testat dermatologic. Fara parabeni si fara gluten. Potrivit pentru vegani.Ingrediente activeHidratare intensa: Ofera o hidratare imediata si de lunga durata la toate nivelurile pielii. Datorita prebioticului natural, cu actiune similara cu cea a vitaminei D si a untului de Shea, pielea isi satisface nevoile, refacandu-si rezerva de umiditate, pentru o piele mai neteda, mai tanara si revigorata.Imbunatatirea elasticitatii pielii si a barierei acesteia: Combinatia de aminoacizi si ingrediente bio-mimetice din factorul natural de hidratare (NMF) si prebioticul natural care activeaza productia de vitamina D, contribuie la restabilirea elasticitatii, a moliciunii si a aspectului tineresc pe piele. In acelasi timp, ajuta la mentinerea coeziunii acesteia, la intarirea barierei pielii si la sustinerea functiilor de baza ale NMF.Protectie impotriva factorilor poluanti din mediul inconjurator si a stresului oxidativ: Amestecul de Aminoacizi si Inositol sporeste protectia fata de stresul oxidativ si a daunelor cauzate de radiatiile UV, contribuind astfel la detoxifierea pielii. In acelasi timp, este intarita protectia acesteia impotriva agresiunilor venite din exterior.Ingrediente:Aqua, Glycerin, Dimethicone, Caprylyl Methicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Serine, Proline, Inositol, Arginine, Histidine, Betaine, Calcium Lactate, PCA, Parfum, Lauryl PEG-10 Tris (Trimethylsiloxy) Silylethyl Dimethicone, Tocopherol, PEG-12 Dimethicone / PPG-20 Crosspolymer, Stearyl Dimethicone, Octadecene, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Coumarin, Geraniol, Linalool.Mod de utilizare:Aplicati zilnic atat dimineata, cat si seara, pe fata si pe gat, evitand zona ochilor. Poate fi folosita ca baza pentru machiaj.

Acest produs Gel crema Hydro Cloud, 50 ml, Youth Lab din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

153.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GNC VITAMINA D-3 1000UI X 180 TABLETE
Solutie pentru luminozitatea tenului cu acid azelaic 10% Just, 30ml, Revox
Apa de gura Coolmint, 500ml, Listerine
CICATRIDINA UNGUENT 60G
Ochelari de soare dama Polarizen PZ6001 NO3
Oglinda auto pentru vizualizarea bebelusilor 8601, 1 bucata, Reer
Ceai eco Zen Ballance, 20 plicuri, Cupper
Ulei uscat corp Sea-Kissed Deadsea Plants, 100 ml, Ahava
Aleze de unica folosinta 90x60cm, 10 bucati, Apfia Care
chevron-right-circle