Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Omega 3
  6. /
  7. Multivitamin Adults Omega 3,...

Multivitamin Adults Omega 3, 60 jeleuri gumate, Badagoom

Beneficii Badagoom Multivitamin Adults Omega 3:    DHA are grija de creierul tau, ca tu sa poti gandi limpede mereu;Vitaminele B6 si B12 ajuta la reducerea oboselii, astfel incat sa ai mai mult timp pentru ce e important pentru tine;Iti intareste sistemul tau imunitar, ca tu sa te bucuri de viata, nu de frisoane;Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al energiei si la functia psihologica normala;DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului;DHA si EPA contribuie la functionarea normala a inimii;Vitaminele B6 si vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii;1 borcan ajunge pentru 1 cura de 1 luna.  Ingrediente:Indulcitori (sirop de maltitol, sorbitol); apa; agent gelatinizant (pectina); omega 3 (vegan din ulei de in); colorant (beta-caroten); acidifiant (acid citric); aroma naturala de portocala; vitamina C (acid L-ascorbic); niacinina (nicotinamida); acid pantotenic (D-pantotenat de calciu); vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil); vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina); zinc (sulfat de zinc); vitamina A (acetat de retinil); agent de glazurare (ulei de floarea-soarelui); agent de ingrosare (ceara carnauba); biotina (D-biotina); iod (iodat de potasiu); vitamina D3 (colecalciferol); vitamina B12 (ciancobalamina).Mod de utilizare:Doza zilnica recomandată este de 2 jeleuri gumate.Precautii / Atentionari:Nu depasiti doza zilnica recomandata.Nu lasati la indemana copiilor.Consumul excesiv poate avea un efect laxativ.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta sanatoasa si echilibrata.A se pastra la loc uscat si racoros, departe de lumina directa a soarelui, intre 18 si 24 °C.Acest produs nu este destinat diagnosticarii, tratarii, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Punctele de vedere si sfaturile nutritionale exprimate de BADAGOOM SRL nu sunt destinate scopului de a oferi consultanta medicala. Va rugam sa consultati intotdeauna medicul daca luati orice suplimente sau aveti orice conditii medicale. Rezultatele individuale pot varia.

Acest produs Multivitamin Adults Omega 3, 60 jeleuri gumate, Badagoom din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

98.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dentistar Suzete cu inel, silicon, talia 3 + Steribox
Autobronzant hidratant, 200ml, Pell Amar
Pompa de san electrica in doua faze Expert Pro 3D, 1 bucata, LOVI
SESDERMA BABYSES SAMPON PH FARA LACRIMI 250ML
IVATHERM UNA Crema anti-aging, 50ml
Dr. Max Vitamina C 500mg, 30 comprimate masticabile
Masca chirurgicala cu 3 straturi, adulti Time, 5 bucati
Chicco Natural Sensation Sampon fara lacrimi 2in1, 200 ml, 0luni+
Fond de ten infuzat cu acid hialuronic True Match 3N Cream Beige, 30ml, L'Oreal Paris
chevron-right-circle