Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Genito-urinar
  6. /
  7. Citronac-KD, 20 plicuri, Meditrina...

Citronac-KD, 20 plicuri, Meditrina Pharmaceuticals

Datorita amestecului original de citrati, Citronac-KD reda echilibrul acido-bazic al pacientului cu BCR. Prin corectarea acidozei metabolice, Citronac-KD, ajuta la mentinerea unui pH optim (7,35 - 7,45) al sangelui. De asemenea, prezinta eficacitate si tolerabilitate inalte, fiind potrivit inclusiv pentru pacientii diabetici.Beneficii Citronac-KD:Restabileste bicarbonatul seric pana la valoarea normala (25-26 mEq/l);Minimizeaza riscul de alcaloza metabolica;Minimizeaza incarcarea cu sodiu.Principii ActiveCitronac-KD intra in stomac ca acid, astfel incat nu suprima bariera mucoasei gastrice si prezinta biodisponibilitate maxima, fiecare plic generand un total de 80 mEq bicarbonat prin transformarea metabolica a citratului echivalent.Cresterea nivelului de bicarbonat in sange este treptata, deoarece citratul din Citronac-KD trebuie sa se converteasca in bicarbonate inainte de a intra in circulatia sistemica. In momentul in care echilibrul acido-bazic este restabilit, excesul de citrat este excretat nemodificat in urina.Indicatii TerapeuticeCitronac-KD ajuta la tratarea acidozei metabolice, incetinind progresia bolii cronice de rinichi.Ingrediente:Amestec original de citrati echivalent cu 1691 mg citrati si 306 mg sodiu; potentiator de aroma: lamaie lime; indulcitor: extract din frunze de Stevia rebaudiana (cu 98% rebaudiozida). Fiecare doza de Citronac-KD furnizeaza 80mEq de bicarbonat rezultat din metabolizarea hepatica a citratului si contine 360 mg de sodiu elementar. Citronac-KD nu contine potasiu.Mod de administrare:Fiecare plic de Citronac-KD trebuie dizolvat in suficienta apa sau suc de fructe si consumat in doua doze aproximativ egale, una dimineata si una seara. Prezenta alimentelor nu influenteaza absorbtia Citronac-KD. Dizolvat in apa si pastrat la frigider (4° C) Citronac-KD este stabil cel putin 24 ore.Precautii / Atentionari:Citronac-KD nu trebuie administrat persoanelor cu alcaloza metabolica sau respiratorie. De asemenea, Citronac-KD nu trebuie administrat persoanelor care prezinta infectii urinare asociate cu calculi renali de fosfat, determinate de microorganisme care produc ureaza (bacterii ce se inmultesc in prezenta ureei).Citronac-KD ar trebui administrat cu precautie persoanelor cu insuficienta cardiaca, edem, insuficienta renala si hepatica, hipertensiune arteriaaa sau hiperaldosteronism. Citronac-KD este recomandat a fi utilizat in asociere cu o dieta corecta si echilibrata. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Acest produs Citronac-KD, 20 plicuri, Meditrina Pharmaceuticals din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seminte de canepa decorticate, 500g, SanoVita
Dr. Max Thermoplasters, 6 bucati
Baby Nova Suzeta rotunda din latex, 0-24 luni, 1 bucata
Biscuiti cu crema de lapte, 320g, Plasmon
Rame ochelari de vedere dama Police VPLG28 06RT
SESDERMA SENSYSES OVALIS DEMACHIANT 200ML
Theraflu Max Raceala si Tuse x 10 plicuri
Bautura din nuca de cocos Supreme, 1000ml, Isola Bio
Biscuiti bio vegan cu cacao fara ou 10 luni+, 100g, Germinal
chevron-right-circle