Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Curatare si spalare
  6. /
  7. Gel exfoliant delicat Acniben,...

Gel exfoliant delicat Acniben, 100 ml, Isdin

Beneficii Gel exfoliant delicat Acniben, Isdin:Exfoliaza delicat, reduce excesul de sebum, curata porii, reduce luciul;Curata si rafineaza pielea datorita microparticulelor 100% de origine naturala care elimina celulele moarte de la suprafata pielii; Contine Zinc PCA, regulator fiziologic de sebum, care curata porii pentru o piele mai fina, cu mai putin luciu;Niacinamida regleaza excesul de sebum si diminueaza aspectul porilor dilatati;Betaina are actiune calmanta si hidratanta si reduce roseata pielii. Ingrediente:Aqua (Water), Cellulose, Sorbitol, Betaine, Niacinamide, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Sclerotium Gum, Sphingomonas Ferment Extract, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Potassium Sorbate, Sodium Metabisulfite, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum (Fragrance), CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5). Mod de utilizare: se aplica o data sau de doua ori pe saptamana pe pielea umeda, masand usor, cu miscari circulare. Evitati conturul ochilor. Clatiti bine si uscati usor.Precautii / Atentionari:Masuri de precautie: evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul pielii sensibile, se poate observa un disconfort tranzitoriu dupa aplicare. Daca persista, consultati medicul dermatolog. 

Acest produs Gel exfoliant delicat Acniben, 100 ml, Isdin din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tratament intensiv impotriva petelor pigmentare Depiderm, 30 ml, Uriage
URIAGE Roseliane Crema anti-roseata, 40 ml
HerbalSept DUO sirop, 100 ml
FLUEND EXTREME SIROP 150ML
Multiplicator definire bucle Sublime Cell Madre, 150ml, Alfaparf
CURAPROX SET WHITE IS BLACK PASTA DINTI SI PERIUTA 90ML
Ochelari de soare unisex Polaroid PLD 6191/S 807
Set de masti pentru regenerare cu Retinol Hello Morning, 30 bucati, Grace Day
Gerovital H3 Derma+ Premium Care Crema CC SPF10 30 ml
chevron-right-circle