Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Vitamina B
  6. /
  7. Vitamina B12 Liposomala, 60...

Vitamina B12 Liposomala, 60 capsule vegetale, Vita Code Lab

Vitamina B Complex Lipozomala este o optiune excelenta pentru cei care cauta o absorbtie optima si beneficii maxime. Cu tehnologia sa avansata si spectrul complet de vitamine B, acesta este un supliment care merita considerat in regimul tau de sanatate.Beneficii Vitamina B12 Liposomala, Vita Code Lab:Vitamina B12 Lipozomala joaca un rol crucial in numeroase functii ale corpului, inclusiv:Sanatatea Sistemului Nervos: Mentine integritatea invelisului protector al nervilor;Formarea Celulelor Rosii din Sange: Ajuta la prevenirea anemiei megaloblastice, o cauza comuna a oboselii si slabiciunii;Functia Cognitiva: Contribuie la imbunatatirea memoriei si a concentrarii;Energie si Vitalitate: Ajuta la transformarea alimentelor in energie, reducand astfel oboseala;Formula lipozomala asigura o absorbtie superioara comparativ cu formele traditionale de vitamina B12, oferind astfel un suport eficient pentru o gama larga de functii corporale esentiale. Alegeti Vitamina B12 Lipozomala pentru un plus de vitalitate si sanatate.Ingrediente:pulbere de vitamina B12 lipozomal 1000 mcg (VNR 400%);invelisul lipozomal: fosfolipide din floarea-soarelui;agenti de incarcare: maltodextrina, furnizand 4% vitamina B12 si faina de orez (agent de incarcare) in greutate de 450 mg,conditionat in capsule vegetale de hidroxipropilmetilceluloza.Mod de administrare:Se consuma 1 capsula de Vitamina B12 Lipozomala zilnic, sau asa cum va recomanda consultantul de specialitate. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Consultati un specialist inainte de a consuma produsul.Precautii / Atentionari:Flacon cu 60 capsule vegetale. Produsul este potrivit atat pentru vegani, cat si pentru vegetarieni.Prin utilizarea Vitaminei B12 Lipozomale, ne angajam intr-un efort proactiv de a imbunatati sanatatea si vitalitatea, beneficiind direct de pe urma unei absorbtii superioare si a unei eficacitati crescute. Acest produs nu este doar un supliment alimentar, ci un partener de incredere in mentinerea unui stil de viata sanatos si activ, asigurand ca fiecare capsula aduce un aport valoros in rutina zilnica de wellness.

Acest produs Vitamina B12 Liposomala, 60 capsule vegetale, Vita Code Lab din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gloss pentru buze #00 Meteor Track, 32g, Rom&nd
Masca pentru ten Vitalizing Snail 2X, 100g, Tenzero
Scaun cu rotile electric pentru urcare si coborare scari S150
Balsam pentru buze, Xerolact, 15 ml, Rilastil
Serum uleios antioxidant, 30ml, LaQ
Crema de fata Lifting Cellular Collagen Booster efect de lifting, 50ml, Babor
Kit Hammam Atmospheres Night in Tangier, L'Erbolario
Sampon uscat Style Stories, 200ml, Alfaparf
Forfecuta cu varf rotund si capac pentru sugari, 33338, Baby Nova
chevron-right-circle