Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Probiotic pentru sugari si copii, 10 ml, OptiBac

Beneficii Probiotic pentru sugari si copii, OptiBac:Potrivit pentru utilizare inca de la nastere si conceput special pentru utilizare la nou-nascuti, sugari si copii mici;Sprijin intestinal si imunitar;Formula de picaturi lichide fara aroma;Picaturi probiotice pentru bebelusi usor de utilizat; poate fi administrat direct in gura bebelusului*, pe o lingura sau amestecat in lapte sau alimente rece;Sigur alaturi de medicamente pentru colici si reflux;Vegan si fara gluten si absolut fara zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti.Ingrediente:Ulei de trigliceride cu lant mediu (sursa vegetala);Culturi active: Bifidobacterium breve M-16V®;Emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi (sursa vegetala).Mod de administrare:Sugari si copii de la nastere pana la 3 ani: 0,3 ml (8 picaturi) o data pe zi, cu lapte sau alimente. Agitati flaconul inainte de utilizare. Dupa deschidere, se utilizeaza in maxim 30 de zile.Precautii / Atentionari:A nu se depasi doza recomandata zilnic.A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Copiii cu afectiuni grave sau care iau medicamente ar trebui sa consulte medicul inainte de utilizare.

Acest produs Probiotic pentru sugari si copii, 10 ml, OptiBac din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Curcumin + Piperine 95%, 30 capsule, Cosmopharm
Jeleuri ursuleti Bio, 100g, BioBon
Gel calmant hidratant Mega Mushroom, 50ml, Origins
Fard de pleoape Soft Touch 01 - The One, 2g, Essence
Ulei de masaj thailandez, 236ml, Sabio
VITELLA VERSI GEL CORP 100ML
Pulsoximetru medical Cool Med Plus
ArtroCalcium x 15 caps. gel. moi
LONGEVITA ULEI DE ARGAN 100ML
chevron-right-circle