Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Magneziu
  6. /
  7. Magneziu Bisglicinat 200 mg,...

Magneziu Bisglicinat 200 mg, 60 capsule, Bronson Laboratories

Beneficii Magneziu Bisglicinat 200 mg, Bronson Laboratories:poate contribui la relaxarea mentala si fizica, pentru un somn odihnitor;fiecare capsula contine 200 mg de magneziu chelat cu aminoacizi Albion, prezinta chelat de glicinat de magneziu;bland cu stomacul;fara OMG, Fara Gluten, Fara Soia.Ingrediente:Magneziu (sub forma de bisglicinat de magneziu) (Albion)) 200 mg. Alte ingrediente: celuloza microcristalina, celuloza modificata (capsula vegetariana), stearat de magneziu, dioxid de siliciu.Mod de administrare:Adulti: luati 2 capsule pe zi cu un pahar cu apa.Precautii / Atentionari:Acesta este un supliment alimentar. A nu se depasi doza zilnica.Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare. Daca sunteti gravida, alaptati sau luati medicamente, consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizare.A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura (temperatura optima 08-30 C). A nu se administra copiilor. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

Acest produs Magneziu Bisglicinat 200 mg, 60 capsule, Bronson Laboratories din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon antimatreata 2% Seboderm, 125ml, Slavia Pharm
Jingle All The Way Glob, 1 bucata, Treffina
Auriga Melaclear Ser Flacon, 15ml
Tractopon Crema hidratanta dermoactiva cu uree 15%, 75ml
Caju invelit in ciocolata cu lapte si cacao, 100g, Yummy Sweets
Probiotic ATB Protect, 10 capsule, Ultrabiotique
Izolat proteic cu aroma de Cookies & Cream Isolate Whey 100CFM, 908g, Weider
Masca hidratanta cu Argan Tratament Expert, 150ml, Gerovital
ISOSTAR PUDRA IZOTONICA LEMON 1.5KG
chevron-right-circle