Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Galeata cu capac pentru scaun cu toaleta

Caracteristici galeata cu capac pentru scaun cu toaleta Inaltime 17 cm; Latime in partea de jos 20; Latime in partea de sus 28 cm; Capacitate: 5L . Se potriveste pentru scaunul de toaleta pliabil JL894L. Galeata se potriveste si pentru un fotoliu cu toaleta (JL6926 / JL609). Recomandat pentru persoane care nu se pot deplasa pentru a merge la toaleta.COMANDA ACUM GALEATA CU CAPAC PENTRU SCAUN CU TOALETA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI

Acest produs Galeata cu capac pentru scaun cu toaleta din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra faciala exfolianta enzimatica Exfoliator II, 75g, Indeed Labs
Apa micelara cu textura de gel cu acid salicilic si carbune active Pure Active, 400ml, Garnier
Pachet Detoxifiant Forte, 60+30 capsule, AdNatura
REGETIS ulei pentru ingrijirea cuticulelor si unghiilor, 25 ml
Mediket ictamo sampon 80ml
Baza si Top-Coat Strenght, 10.5ml, Andreia Professional
Balsam de buze stick cu centella asiatica, 11.5ml, Mixsoon
Apa micelara 3 in 1, 200ml, Remescar
Manusa pentru dentitie cu model alb de vacuta, 1 bucata, Coccorito
chevron-right-circle