Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Unguent Rostopasca, 50 ml, Faunus Plant

Beneficii Unguent Rostopasca, Faunus Plant:Indicatii: Negi, herpes, psoriazis, rani, bataturi, impetigo.Ingrediente: Rostopasca (Chelidonium majus), ulei de floarea-soarelui, ceara de albine, rasina de brad, ulei esential de busuioc, vitamina E.Mod de utilizare: Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului.Precautii: Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele.Produs 100% natural, obtinut prin prelucrare manuala.Nu contine parabeni sau alte substante cu potential nociv.

Acest produs Unguent Rostopasca, 50 ml, Faunus Plant din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ladies dream, 2 capsule, Parapharm
Scrub de corp hidratanta Fantasy Bar Mermaid Beauty Skin Super Good, 250ml, Organic Shop
Carja Progress II, dublu reglabila
Sampon pentru par deteriorat Resurrection Bed Head, 970ml, Tigi
BIODERMA NODE DS+ SAMPON 125 ML
L-Carnitina 3000 mg Lipozomala 14 fiole Marnys
Activator antirid H3 Derma+, SR-06C, Gerovital
Solpadeine Extra x 16 cpr eferv.
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50131 009
chevron-right-circle