Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Lapte hidratant ABCDerm, 500...

Lapte hidratant ABCDerm, 500 ml, Bioderma

Beneficii Bioderma Lapte hidratant ABCDerm: Lipigenium™, un complex de lipide inspirat de structura pielii, recreeaza imediat filmul hidrolipidic protector natural si intareste bariera pielii;Un duo de uleiuri vegetale hranitoare ofera pielii un confort sporit;Glicerina, o sursa puternica de hidratare, garanteaza o hidratare excelenta a pielii;Textura ultra-confortabila;Permite imbracarea imediat dupa aplicare;Parfum delicat;                                      Toleranta cutanata si oculara buna;Testat sub supraveghere dermatologica.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BEHENYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, CANOLA/CANOLA OIL/HUILE DE COLZA, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CITRATE,SODIUM LAUROYL LACTYLATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, CERAMIDE NP, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, CARBOMER, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, CERAMIDE EOP, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 735].Mod de utilizare:Se aplica 1 data sau de 2 ori pe zi pe pielea curatata in prealabil cu un produs de igiena ABCDerm si uscata cu grija. Produsul poate fi utilizat pentru nounascuti, cu exceptia prematurilor. A nu se aplica pe pielea lezata sau pe pielea care prezinta exudat. Cereti sfatul medicului in cazul in care uscaciunea persista.

Acest produs Lapte hidratant ABCDerm, 500 ml, Bioderma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

82.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Plasturi sterili Cosmopor Waterproof 10x8cm, 5 bucati, Hartmann
Crema intens reparatoare pentru picioare, 50ml, Neutrogena
REGENOVEX ACTIFLEX 30 CAPSULE MOI
Ochelari de soare dama Furla SFU836 0700
CH-Alpha Osteo Peptide Bioactive de Colagen, 30 plicuri
Lenjerie intima de protectie pentru incontinenta urinara, 12 bucati, marimea XL, Organyc
Vopsea permanenta 7/ Extra Rich, 60ml, Londa Professional
L'Erbolario Crema de maini Amond, 200ml
Crema anti-oboseala pentru ochi cu Super Acid Hyaluronic, extract de arbore de matase si cafeina, 15ml, Hada Labo
chevron-right-circle