Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Digestie usoara
  6. /
  7. Protector intestinal pentru copii...

Protector intestinal pentru copii Lactoflora, 7 x 7 ml, Stada

Beneficii Lactoflora Copii:pentru copii de la 6 luni;ajuta impotriva diareei asociate tratamentului cu antibiotic;adjuvant in cresterea raspunsului imun;contribuie la suplimentarea microbiotei intestinale cu un spectru larg de bacterii benefice, favorizand echilibrul acesteia pe termen lung;vitamina B din compozitie ajuta la intarirea sistemului imunitar;usor de administrat, flacon unidoza;nu contine lactoza, gluten, alergeni, proteine din lapte sau organisme modificate genetic;gust placut de capsuni.Mod de administrare:1 flacon pe zi.Insurubati capacul pana la capat, pastrand flaconul in pozitie verticala, astfel incat pulberea sa patrunda in lichid.Agitati energic suspensia.Desurubati capacul si beti suspensia pregatita.Ingrediente active:4 tulpini probiotice ( Bifidobacterium lactis BI-04, Bifidobacterium lactis BI-07, Lactobacillus acidophilus NCFM, Lactocaseibacillus paracasei Lpc-37, fibre prebiotice si complex de vitamine ( B1, B2, B3, B6, B9, B12 ).

Acest produs Protector intestinal pentru copii Lactoflora, 7 x 7 ml, Stada din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gerber Bio Piure mango, dovleac, gutui, fulgi de ovaz, 190g
Vopsea de par Color 10-2 Blond Cenusiu, 143ml, Gliss
Glucometru Contour Plus Elite, 1 bucata, Bayer
Pachet economic sigurante blocare sertare si usi de dulapuri 71080, 3 bucati, Reer
Periuta de dinti manuala Sensitive Soft, 1 bucata, Elmex
Ser cu vitamina C 10%, 30 ml, Alchemy
Prosta repair plus, 30 caps.
Apa micelara hidratanta pentru ten sensibil si uscat Very Rose, 200ml, Nuxe
Biscuiti cu banane 6 luni+, 2 x 125g, Adoro Bimbi
chevron-right-circle