Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Alpecin Dandruff Killer Shampon,...

Alpecin Dandruff Killer Shampon, 250 ml NOU

Complexul de patru ingrediente active:Zinc pirition și pirocton olamina sunt eficiente împotriva fungilor și bacteriilor. Acestea previn refacerea mătreții și restabilesc echilibrul natural al pielii capului.Acidul salicilic și acidul fumaric ajută la eliminarea mătreții persistente. Acești ingredienți activi echilibrează funcțiile scalpului, rezultatul fiind un scalp neted și împiedicarea formării mătreții în mod repetat.În plus, pantenolul, alantoina și celelalte ingrediente din formula șamponului previn iritațiile și stabilizează rezistența scalpuluiRecomandat pentru utilizare zilnică împotriva mătreții.

Acest produs Alpecin Dandruff Killer Shampon, 250 ml NOU din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Calcidin 600 mg, 20 comprimate, Zdrovit
BABOR SERUM PENTRU FATA COLLAGEN BOOSTER INFUSION CU EFECT DE LIFTING 4 X 7ML
Ceai Respiratorus, 90g, Faunus Plant
BERES JUNIOR VITAMINA D3 800UI X 50 COMPRIMATE MASTICABILE
Crema antirid pentru conturul ochilor Densitium, 15ml, SVR
Kiromin, 30 plicuri, Althea Life Science
BABY NOVA BIBERON CU GAT LARG FARA BPA 150ML
Dr. Max Supozitoare cu glicerina pentru copii, 12 bucati
MAVALA 091040 LAC SUPER BASE
chevron-right-circle