Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Crema hidratanta Sebium Hydra,...

Crema hidratanta Sebium Hydra, 40 ml, Bioderma

Bioderma Sebium Hydra - crema hidratanta pentru ten gras si acneic, 40 ml, beneficii extinsePielea este un invelis protector pentru corpul tau, cu propria sa sensibilitate. Uneori, poate ca nu ii asiguri atentia cuvenita pentru a-si indeplini rolul important pe care-l are in organism. De aceea ajunge sa sufere agresiuni pe care cu greu le poti indeparta. Bioderma Sebium Hydra - crema hidratanta pentru ten gras si acneic, 40 ml este un remediu sigur pentru pielea supusa tratamentelor dermatologice inadecvate si stresului extern. Bioderma Sebium Hydra crema e potrivita pentru leziuni cutanate si iritatii moderate si severe.Cum ajuta Bioderma Sebium HydraBioderma Sebium Hydra - crema hidratanta pentru ten gras si acneic, 40 ml are in componenta substante care hidrateaza intens si calmeaza pielea iritata. Lista Bioderma Sebium Hydra ingrediente include glicerina, ceramide, alantonina si enoxolona, care regenereaza pielea afectata. Formula sa fara parabeni tine la distanta reactiile alergice. Bioderma Sebium Hydra - crema hidratanta pentru ten gras si acneic, 40 ml se aplica dimineata si seara, pe pielea curata.Agentii nutritivi si hidratanti creeaza un film protector, iar ceramidele refac biologic bariera cutanata. Pielea este hidratata timp de 24 de ore. Proprietatile anti-iritante ale enoxolonei si alantoinei, calmeaza si reduc roseata.Brevetul FLUIDACTIV™* normalizeaza biologic calitatea sebumului si previne obturarea porilor, una din sursele imperfectiunilor.Beneficii Bioderma Crema hidratanta Sebium Hydra:Ingrijire hidratanta si calmanta complementara tratamentelor antiacnee; Piele grasa fragilizata, uscata si/sau iritata datorita tratamentului medicamentos;Textura bogata, se absoarbe rapid in piele;Nu incarca tenul.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BIS-PEG/PPG-16/ 16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCYRRHETINIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, DISODIUM EDTA, ALLANTOIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, CERAMIDE 3, RHAMNOSE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 217].Mod de utilizare:Dimineata si / sau seara - 7 zile pe saptamana.Se aplica o data sau de 2 ori pe zi, pe pielea uscata, curatata in prealabil cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O.Poate fi folosit ca baza pentru machiaj.                

Acest produs Crema hidratanta Sebium Hydra, 40 ml, Bioderma din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set Defence Xage, Bionike
Cosmetic Plant Crema antirid de zi Q10, 50ml
Caserola compartimentata pentru +3 ani Verde Smarald, 1 bucata, Bbox
Noah Vopsea de par naturala fara amoniac, Saten (4.0), 140ml
ACNEMY Crema ten acneic cu niacinamide si acid salicilic Zitcontrol, 40ml
Ceai de iasomie, 50g, Naturalia Diet
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS6367 C1
Ochelari de soare dama Guess GU7847 02D
IOD IONIC 225 MCG X 59 ML TRACE MINERALS
chevron-right-circle