Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Şampon
  4. /
  5. Ingrijirea parului
  6. /
  7. Sampon purifiant pentru par...

Sampon purifiant pentru par gras Node G, 400 ml, Bioderma

Beneficii Bioderma Node G sampon par gras:Regleaza productia de sebum;Purifica scalpul;Previne ingrasarea prematura a parului si scalpului;Agentii cu efect antistatic faciliteaza coafatul lasand parul moale si matasos;Potrivit pentru par gras, scalp gras;Formula neparfumata;Fara sodium laureth sulfate.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, METHYLPROPANEDIOL, PANTHENOL, ZINC GLUCONATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, LAURETH-2, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 456].Mod de utilizare:Dimineata sau seara - 7 zile pe saptamana.Dupa umezirea parului, aplicati Node G si masati delicat pana se obtine o spuma bogata. Clatiti bine si Repetati operatiunea.           

Acest produs Sampon purifiant pentru par gras Node G, 400 ml, Bioderma din categoria Sampon se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AVENE APA TERMALA SPRAY 150ML 1+1 PACHET AVANTAJOS
Shirataki Spaghetti Eco, 300g, Diet Food
Massbolic Cookies and Cream, 1.5kg, Vitabolic
Gerovital H3 Retinol Crema Prevenire Riduri 50ml
Amaresti Cirese in ciocolata neagra belgiana 50%, 80g
Masca exfolianta pentru calcaie SheFoot, 1 bucata, SheCosmetic
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 9/96, 60ml, Londa Professional
Pudra proteica cu aroma de briose cu afine iWhey Isolate, 900g, Genius Nutrititon
Plasturi Anti-Tantari pentru copii si adulti, 6 bucati, Smart Touch
chevron-right-circle