Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Rene Furterer Absolue Keratine...

Rene Furterer Absolue Keratine Crema Leave-in, 100ml

Beneficii Rene Furterer Absolue Keratine Crema Leave-in:REPARA firele de par deteriorate zilnic: zi dupa zi, parul isi recapata supletea si stralucirea;FACILITEAZA STYLINGUL: perfect protejat, parul are mai multa fixare si este mai usor de coafat;FORMULA LEAVE-IN: un pas de frumusete expres pentru a fi folosit pe parul uscat sau uscat cu prosopul;Formula fara clatire;Ingrediente active 100% naturale;Un amestec irezistibil de note fructate, florale si orientale;Fara silicon.Ingrediente Rene Furterer Absolue Keratine Crema Leave-in:WATER (AQUA)*. CETEARYL ALCOHOL*. ETHYLHEXYL PALMITATE*. DICAPRYLYL CARBONATE*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. 1,2-HEXANEDIOL. CAMELINA SATIVA SEED OIL*. SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL (SESAMUM INDICUM SEED OIL)*. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. ARGININE HCL*. BENZOIC ACID. CARAMEL*. CETEARYL GLUCOSIDE*. COUMARIN. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT (GLYCINE SOJA SEED EXTRACT). GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEEDCAKE EXTRACT (GLYCINE SOJA SEEDCAKE EXTRACT)*. HYDROLYZED WHEAT PROTEIN*. LACTIC ACID*. LIMONENE. LINALOOL. LYSINE HCL*. PEG-32. PEG-400. POLYQUATERNIUM-37. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. YELLOW 6 (CI 15985).Mod de utilizare Rene Furterer Absolue Keratine Crema Leave-in:Aplicati o cantitate de dimensiunea unei nuci dimineata pe parul uscat complet sau uscat cu prosopul, de la jumatatea firului de par si pana la varfuri. Aranjati parul ca de obicei.

Acest produs Rene Furterer Absolue Keratine Crema Leave-in, 100ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

86.62 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par permanenta Color Baseline 4-8 Saten Ciocolatiu, 115ml, Syoss
Apa de toaleta Bois de Sauge, 100ml, Yves Rocher
Bautura vegetala din cocos cu calciu si fara zahar, 1l, Nutriops
Myo-Inositol 900mg, 60 capsule, COS Laboratories
Emulsie cheratolitica si hidratanta Xerolys 50, 40ml, Lab Lysaskin
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB2298 1292M2
Vitamin K 100 mcg, 180 tablete, GNC
Biscuiti cu mere si continut redus de zaharuri, 360g, Gerble Expert Dietetic
ORAL B PERIUTA ELECTRICA PRO 2 D501 1BUC
chevron-right-circle