Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avene Demachiant De Ochi Bifazic 125ml

Beneficii Demachiant de Ochi Bifazic Avene:Demachiant: Nu include agenti de curatare duri, dizolva machiajul din jurul ochilor delicat, fara a necesita frecare. Izotonic la lacrimi, este adecvat pentru purtătoarele de lentile de contact.Calmează: Avène Apa termala, calmanta, anti-iritanta confera pleoapelor dvs. o senzatie imediata de prospetime.Confortabil: Cu o textură fluidă, transparenta si neuleioasa nu lasa reziduuri care v-ar putea încetosa privirea.Ingrediente:AVENE APA TERMALA (AVENE AQUA): TRIETANOLAMINĂ. CLORURĂ DE SODIU. POLOXAMER 188. ACRILAŢI/C10-30 ALCHIL ACRILAT CROSPOLIMER. ALCOOL FENETIL. SORBITOL. APĂ (AQUA).Mod de administrare:Aşezati o cantitate mica pe o dischetă demachianta. Îndepartati usor machiajul de pe pleoape şi gene. Calmati ochii cu o pulverizare fina cu Avène Apa Termala.

Acest produs Avene Demachiant De Ochi Bifazic 125ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune catifelata cu SPF 30 SUN SYSTEM, 200ml, RILASTIL
Sampon antimatreata Novophane K, 300ml, ACM
Ser booster 25% Vitamina C, 30ml, Novexpert
Ulei esential de brad, 10ml, Solaris
Alevia EnzimDigest, 30 capsule
Lotiune bifazica cu protectie solara pentru corp SPF50, 200ml, Isdin
Corector anticearcan Wake Up Medium, 7g, Cupio
ASCOVIT MULTIVIT ZMEURA 60 COMPRIMATE MASTICABILE
L'Erbolario Lotiune dupa ras Notes Of Ebony, 100ml
chevron-right-circle