Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Klorane Junior Spray pentru...

Klorane Junior Spray pentru descurcarea parului, 125ml

Beneficii Klorane Junior Spray pentru descurcarea parului:hidrateaza parul si previne incurcaturile pentru descurcarea si coafarea delicata;cu o toleranta ridicata la sugari;formula blanda si naturala este potrivita pentru intreaga familie incepand cu varsta de 3 ani;textura usoara;parfum delicat;nu necesita clatire;sticla este fabricata din plastic reciclat si reciclabil.92% dintre ingrediente sunt de origine naturala.Fara silicon, amoniac si peroxid de hidrogen.Ingrediente Klorane Junior Spray pentru descurcarea parului:WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT), FRAGRANCE (PARFUM), HONEY (MEL), HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-10, PPG-26-BUTETH-26, TETRASODIUM EDTA.Mod de utilizare Klorane Junior Spray pentru descurcarea parului:Se pulverizeaza pe parul umed si se coafeaza.

Acest produs Klorane Junior Spray pentru descurcarea parului, 125ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Furla VFU631 09WY
Rame ochelari de vedere barbati Oakley BASE PLANE OX3232 323201
Dr. Max Drajeuri cu dextroza si vitamine, 14 drajeuri
Ciorapi compresivi clasa II Rayat, pana la genunchi, fara varf - Negru, 6
Faringoplant, 60 comprimate masticabile, Dacia Plant
Seni Active Classic Medium 10 buc
Balsam buze copii, Coconut Silver, 3.5g, Inuwet
Biotrade Keratolin foot corn gel bataturi, 15 ml
Alchemy Crema hidratanta Pycnogenol, 50 ml
chevron-right-circle