Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tampoane Organic Normal, 16 bucati, OB

Beneficii Tampoane organic Normal OB:Acestea au o absorbtie de 2 din 6 picaturi si sunt concepute pentru a fi utilizate in cazul menstruatiei usoare. Acestea au canale speciale care dreneaza lichidul in miez; Astfel, acestea se umfla uniform in toate directiile, urmand curbele corpului, iar riscul de scurgere este mai mic; Varful rotunjit le face mai usor de introdus, iar firul le face mai usor de indepartat;Tampoanele organice o.b. sunt fabricate din bumbac organic 100% certificat;Pentru protectie naturala;Testate si aprobate in conformitate cu standardul GOTS;Pentru flux redus spre mediu;0% substante chimice nocive adaugate;Fara parfum;Fara albire cu clor.Ingrediente:Bumbac organic 100%.Mod de utilizare:USOR DE INTRODUS 1. Spalati-va mainile. Rasuciti ambalajul tamponului si indepartati-l. 2. Trageti de firul pentru indepartare. Introduceti tamponul usor in vagin. Daca simtiti o oarecare rezistenta, incercati sa schimbati pozitia corpului/directia tamponului. 3. Odata ce tamponul a fost pozitionat corect, nu ar mai trebui sa il simtiti. Daca inca il simtiti, incercati sa il impingeti un pic mai mult. Firul trebuie sa ramana vizibil dupa introducere. Spalati-va mainile. USOR DE INDEPARTAT 1. Spalati-va mainile. Trageti de firul pentru indepartare. 2. Daca tamponul este dificil de indepartat, inseamna ca nu a fost umplut suficient. In acest caz, ar trebui sa luati in considerare utilizarea viitoare a unui tampon cu un nivel scazut de absorbtie. 3. Daca nu gasiti firul pentru indepartare, asezati-va intr-o pozitie de genoflexiune, apasati si apucati tamponul cu doua degete. 4. Daca nu puteti indeparta tamponul, va rugam sa contactati un medic ginecolog.Precautii / Atentionari:Cititi instructiunile atasate produsului cu privire la socul toxic menstrual, o boala rara dar grava.

Acest produs Tampoane Organic Normal, 16 bucati, OB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biotrade Keratolin crema picioare cu uree 10%, 50ml
Gel de dus Creamy Shea Butterfly, 500ml, Treaclemoon
VICHY PURETE THERMALE SPUMA DE CURATARE 150ML
Serum pentru fata Hyaluronic Cloud Serum Water Drench, 30ml, Peter Thomas Roth
Ruj tint catifelat Zero Velvet #23 Vintage Taupe, 29g, Rom&nd
Gel curatare spumant anti-imperfectiuni, 236ml, CeraVe
Creatina monohidrata fara aroma Pure Creatine, 600g, Weider
Balsam Dark Oil Lightweight, 250ml, Sebastian Professional
Scutece cu sistem inchis Super Quatro Medium, 10 bucati, Seni
chevron-right-circle