Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avent Pungi de stocare lapte matern, 25 bucati SCF603/25

 Sigiliu sigur cu fermoar dublu, etanşÎnchidere cu fermoar dublu, sigur şi etanş pentru păstrarea în siguranţă a laptelui matern.Pungă presterilizată cu sigiliu inviolabilSigiliul inviolabil indică faptul că punga presterilizată este neatinsă înainte de prima utilizare, pentru igienă perfectă.Poate fi păstrată la congelator, dispune de cusături ranforsate şi pungă cu dublu stratCusăturile laterale ranforsate şi materialul cu strat dublu oferă siguranţa suplimentară că preţiosul lapte matern este păstrat în condiţii de securitate în congelator sau frigider.Deschidere largă pentru umplere şi turnare rapidăDeschiderea largă şi robustă a pungii asigură umplerea şi turnarea uşoară a laptelui matern.Designul robust al acestei pungi îi permite să fie stabilă verticalDesignul robust al acestei pungi îi permite să fie stabilă vertical, iar deschiderea largă asigură umplerea şi golirea uşoare a laptelui matern.Pungile sunt aşezate pe orizontală pentru o depozitare uşoarăPungile sunt aşezate pe orizontală pentru o depozitare uşoară în congelator sau frigider.Această pungă este fabricată din material care nu conţine BPAAceastă pungă este fabricată din material care nu conţine BPA.

Acest produs Avent Pungi de stocare lapte matern, 25 bucati SCF603/25 din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dacia Plant Tonic capilar, 200 ml
Sirop expectorant Pulmo-Expres 200 ml Elidor
Molicare Skin Crema pentru protectia pielii 200ml
Lapte de corp hidratant cu aroma de caramel, 200ml, Cottage
Mascara I Love Extreme Crazy Volume, 12ml, Essence
Ulei Bio Esential Levantica (Lavandula angustifolia), 10ml, Sonnentor
MAVALA 091041 LAC QUICK-FINISH
Batoane din ovaz integral cu morcov si mere +12 luni Bio, 6x23g, Organix
Siguranta culisanta pentru blocare/deschidere usa gri, 1 bucata, Safety 1st
chevron-right-circle