Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avent Suzete SCF 080/02, ultra air 0-6 luni, I love mama, Roz, 2 suzete

Beneficii Avent Suzete SCF 080/02, ultra air 0-6 luni, I love mama, Roz:Pielea respira si ramane fina si uscata in timpul utilizariiSuzeta ultra air este conceputa pentru a permite un debit maxim de aer, astfel ca pielea sensibila a bebelusului sa poata respira.Tetina fina, texturata pentru un supt confortabilTetina fina, catifelata, texturata, din silicon a acestei suzete il linisteste si il calmeaza pe cel mic.98 % dintre bebelusi accepta suzetele noastre ultra airBebelusii stiu ce le place! Am intrebat mamele cum raspund bebelusii lor la tetinele noastre texturate din silicon, iar 98 % dintre ele au spus ca micutul accepta suzetele ultra soft si ultra air Philips Avent.Conceputa pentru dezvoltarea orala naturalaTetina noastra comprimabila din silicon are o forma simetrica care se adapteaza la bolta palatina, dintii si gingiile bebelusului pe masura ce se dezvolta.Sterilizarea in cuptorul cu microunde este sigura si usoaraCu carcasa noastra de transport poti steriliza suzeta bebelusului in cuptorul cu microunde si o poti depozita igienic in timpul deplasarilor.Pasi simpli pentru sterilizare sigura in 3 minuteAsaza suzetele bine clatite in carcasa, adauga 25 ml/1 fl.oz. de apa si pune-le in cuptorul cu microunde la 750-1000 W timp de 3 minute. Lasa-le sa se raceasca 5 minute, varsa apa si esti gata de plecare.

Acest produs Avent Suzete SCF 080/02, ultra air 0-6 luni, I love mama, Roz, 2 suzete din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser seboreglator DS LP Sebodiane, 8ml, Noreva
Verset Apa de parfum Cuero 15ml
Gel de dus natural Amber Allure, 1000ml, Sabio
Vopsea de par permanenta 6G Dark Golden Blonde, 170 ml, Naturtint
Fructe uscate smochine de smirna bio, 50g, Sunny Fruit
Ulei pentru buze Glossin' Glow Tinted Lip Oil 030 - Glow For The Show, 4ml, Catrice
Ciocolata artizanala neagra 70%, 70g, Casa Kakau
Dr. Max Scar Gel, 15g
Vitalia Pharma Pudra mentolata, 75g
chevron-right-circle