Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Ducray Elution sampon anti-recidiva,...

Ducray Elution sampon anti-recidiva, 400ml

Beneficiile samponului Ducray Elution:Curata eficient parul si pielea capului;Are efect filmogen, asigurand o protectie activa firelor de par si scalpului;Previne seboreea reactionala si alte reactii asociate hipersensibilitatii.Ingredientele samponului Ducray Elution:WATER (AQUA). SODIUM LAURETH SULFATE. GLYCINE. GLYCERIN. LAURYL BETAINE. ACRYLATES COPOLYMER. METHYL GLUCETH-20. PEG-7 GLYCERYL COCOATE. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCOL PALMITATE. GLYCOL STEARATE. HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. PANTHENOL. PANTOLACTONE. PHENOXYETHANOL. PIROCTONE OLAMINE. SILICA. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. ZINC GLYCINATE.Mod de utilizare Ducray Elution:Samponul Ducray Elution se aplica in mod obisnuit, pe parul umed, cu miscari de masaj, lasandu-se se actioneze aproximativ 3 minute, dupa care se clateste din abundenta, evitandu-se contactul cu ochii. Este potrivit pentru utilizare frecventa, chiar zilnica, fara urmari neplacute.

Acest produs Ducray Elution sampon anti-recidiva, 400ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gleitgelen gel vaginaL, 50g, igiena intima
Sampon cu levantica Johnson's Baby, 300ml, Johnson&Johnson
Ser Age Shield & Glow Good Skin, 30 ml, Cosmetic Plant
Voseptol V, 20 tablete, Plantavorel
Ceai enegie pentru femei, 17 plicuri, Yogi Tea
Gel de dus natural hidratant cu trandafir salbatic, 400ml, Faith in Nature
Forfecuta pentru bebelusi +0 luni, 1 bucata, Tommee Tippee
Crema hidratanta cu vitaminele E+A+D, 57g, GNC
MeliLax microclisme cu propolis Pediatric, 6 bucati, Aboca
chevron-right-circle