Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de curatare spumant purificator Biology AC, 200 ml, A-Derma

Beneficii Gel de curatare spumant purificator Biology AC, A-Derma:Desfunda eficient porii si elimina impuritatile oferind in acelasi timp o senzatie placuta de prospetime;Datorita ingredientelor sale active de origine vegetala si pH-ului sau fiziologic, pielea este purificata, curatata de toate impuritatile sale, pielea este respectata si microbiota pastrata;Spuma sa untuoasa cu parfum delicat si vegetal este usor de clatit si lasa pielea moale si curata;Formula biodegradabila (conform standardului OECD 301B);Fara sapun. Formulat pentru a minimiza riscurile de reactii alergice. Nu ustura ochii;Testat sub control dermatologic si oftalmologic. Non-comedogen. Ovaz Rhealba® din Agricultura Ecologica;99% din total este de origine naturala.11% din totalul ingredientelor sunt din Agricultura Ecologica;Cosmos Organic certificat de Ecocert Greenlife conform standardului Cosmos;Fabricat in Franta.Ingrediente:Water (Aqua), Disodium Coco-Glucoside Citrate, Decyl Glucoside, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Cocoamphoacetate, Garcinia Mangostana Peel Extract, Avena Sativa (Oat) Flower/Leaf/Stem Juice (Avena Sativa Flower/Leaf/Stem Juice), Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Extract (Taraxacum Officinale Rhizome/Root Extract), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Maltodextrin, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Sodium Chloride, Xanthan Gum.Mod de utilizare:Se aplica dimineata si/sau seara pe pielea umeda.Clatiti bine si uscati.Indicatie: Fata, piept si spate de la varsta de 9 ani. Piele grasa predispusa la acnee.

Acest produs Gel de curatare spumant purificator Biology AC, 200 ml, A-Derma din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SESDERMA C-VIT RADIANCE LICHID PENTRU LUMINOZITATE 50ML
STOPARTROZ ULTRA 20PLICURI + 10PLICURI GRATIS
Crema pentru maini si picioare Lavande CBD, 50ml, L'Occitane
Dr. Max ProbioMaxik Sticks, 10 plicuri
Miere Manuka MGO 300+ Melora, 500g, Republica Bio
Magnesium Sleep Lotion Junior, 135 ml, BetterYou
Vopsea de par vegana fara amoniac Saten Castaniu 4.4, 150ml, Neva Naturalis
Spray oral cu miere de Manuka 400+ si Propolis BIO 30, 20ml, Manuka Health
OCUhyl C picaturi oftalmice 10 ml
chevron-right-circle