Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Klorane Sampon uscat cu...

Klorane Sampon uscat cu lapte de ovaz, 150ml

Beneficii Klorane Sampon uscat cu lapte de ovaz:Curatare : extra-moale si fara clatire, samponul nostru uscat cu lapte de ovaz purifica parul in 2 minute si elimina excesul de sebum de pe scalp;Ofera textura : in 2 minute, parul recapata volum, structura, substanta si suplete;Styling : promovand fixarea si structura parului, samponul nostru uscat cu lapte de ovaz faciliteaza realizarea oricarei coafuri;Pulberi de origine naturala.Ingrediente Klorane Sampon uscat cu lapte de ovaz:BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZASATIVA STARCH). ISOBUTANE. ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL (AVENA SATIVA KERNEL OIL). BENZYL SALICYLATE . CETRIMONIUM CHLORIDE. CYCLODEXTRIN. FRAGRANCE (PARFUM).HEXYL CINNAMAL. ISOPROPYL MYRISTATE. LIMONENE.SILICA.Mod de utilizare Klorane Sampon uscat cu lapte de ovaz:Ori de cate ori este necesar.1. AGITA - Agitati bine spray-ul inainte de utilizare.2. PULVERIZEAZA - Pulverizati sectiune cu sectiune la 15 cm de scalp si lasati sa actioneze timp de 2 minute.3. INDEPARTEAZA - Periati bine sau folositi un uscator de par pentru a indeparta reziduurile.

Acest produs Klorane Sampon uscat cu lapte de ovaz, 150ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray aftersun Bariesun, 150 ml, Uriage
BB Cream Dark BB 2 Esential, 25ml, Lovren
Lotiune de corp hidratanta Ureadin 10, 400 ml, Isdin
Apivita Tonic Mountain Tea Lapte de corp, 200ml
Protector intestinal pentru copii Lactoflora, 7 x 7 ml, Stada
Pudra BCAA+B6 Ice Tea, 300g, Pro Nutrition
Crema de fata cu protectie solara Daily Soft SPF 50, 60ml, Purito
NISITA UNGUENT NAZAL 20G
DIGEST DUO ENZY 20 COMPRIMATE FILMATE GASTROREZISTENTE
chevron-right-circle