Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser cu efect iluminator de fata Glow Serum Propolis + Niacinamide, 30ml, Beauty of Joseon

Intreaga formula se bazeaza in proportie de pana la 60% pe extract de propolis. Acesta este un ingredient care sustine foarte mult regenerarea naturala a pielii si ofera o baza eficienta pentru celelalte componente. Niacinamida (2%) si un derivat de acid salicilic betaine salicilat (0,5%) deblocheaza glandele sebacee si regleaza functionarea acestora. In acest fel, reduc productia excesiva de sebum si previn formarea imperfectiunilor. Intregul amestec de ingrediente contine, de asemenea, numeroase extracte de plante si a fost dezvoltat din materii prime de origine naturala.Beneficii Ser cu efect iluminator de fata Glow Serum Propolis + Niacinamide, Beauty of Joseon:accelereaza regenerarea pielii;uniformizeaza nuanta pielii;elimina radicalii liberi.Ingrediente activeextract de propolis - are un efect regenerator si hranitor asupra pielii,niacinamida - uniformizeaza nuanta pielii si regleaza activitatea glandelor sebacee;extract de miere indiana - are un efect antioxidant si incetineste procesul de imbatranire a pielii;extract de radacina de turmeric - reduce roseata, accelereaza regenerarea inflamatiei;extract de Centella asiatica - accelereaza regenerarea pielii si eventualele imperfectiuni;salicilat de betaina - are un efect purificator asupra glandelor sebacee si previne infundarea acestora.Ingrediente:Propolis Extract, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Water, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Centella Asiatica Extract, Corallina Officinalis Extract, Lotus Corniculatus Seed Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Betaine Salicylate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Dextrin, Pentylene Glycol, Octanediol, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer.Mod de utilizare: Aplicati 2-3 picaturi de serum pe fata curatata si tonifiata. Intindeti uniform, evitand zona ochilor. Lasati sa fie absorbit. Aplicati zilnic, dimineata si/sau seara.

Acest produs Ser cu efect iluminator de fata Glow Serum Propolis + Niacinamide, 30ml, Beauty of Joseon din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Polarizen x Prajiturela ASJ2247 C2
Serum pentru par vopsit K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil, 63ml, Joico
Dispozitiv verde pentru hrana proaspata, 1 bucata, Canpol babies
Ulei esential de Neroli Light, 10 ml, Adams
Ceai Bio Galbenele (Calendula officinalis), 50g, Sonnentor
Hipp Multicereale +6 luni, 200 g
PHILIPS AVENT SCF080/17 SUZETE ULTRA AIR 0-6 LUNI, NEUTRE X 2 BUC
Mastrelle Flora Plus, 10 capsule, igiena intima
GNC TOTAL LEAN LAYERED BAR WHIPP CHOCOLATE MOUSSE 44G
chevron-right-circle