Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Noreva BERGASOL EXPERT BRUME Spray protectie solara SPF 50+,150ml

Beneficii Noreva BERGASOL EXPERT BRUME Spray protectie solara SPF 50+:Protectie foarte ridicata;Efect fresh;Finish uscat;Rezistent la apa;Cu Eco Protect;Fabricat în Franța;Protectie raze UVA/UVB, spectru vizibil si infrarosu.Ingrediente Noreva BERGASOL EXPERT BRUME Spray protectie solara SPF 50+:Butane, Alcohol Denat., Dibutyl Adipate, Dicaprylyl Carbonate, C- Alkyl benzoate, Diethylamino Hydrocybenzoyl, Hexyl Benzoate, Propane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazine, Ethylhexyl Salicylate, ethylhexyl triazone, Isoamyl, P-Methoxycinnamate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Coco-Capprylate/Caprate tocopheryl Acetate, Tocopherol, Aqua (Water), Benzoic Acid, parfum (Fragrance).Mod de utilizare Noreva BERGASOL EXPERT BRUME Spray protectie solara SPF 50+:Vaporizati de la 20 cm distanta pe piele. Aplicati uniform si cu generozitate inaintea fiecarei expuneri la soare. Vaporizati in palma inaintea fiecarei aplicari pe fata si astfel din palma aplicati pe fata. Reaplicati frecvent. Aplicati in cazul expunerii prelungite si dupa fiecare baie sau activitate sportiva. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Abuzul expunerii la soare este periculos pentru sanatate. Produs destinat adultilor! Nu aplicati pe piele iritata. Nu aplicati in timpul expunerii la soare. Nu aplicati la nivelul pliurilor. Evitati contactul cu ochii.Precautii / Atentionari Noreva BERGASOL EXPERT BRUME Spray protectie solara SPF 50+:Atentie aerosol inflamabil. A nu se tine la indemana copiilor. Recipient sub presiune, poate exploda sub actiunea caldurii. Nu tine recipientul in zone calde sau suprafete incinse, langa scantei sau foc sau orice alta sursa inflamabila. Nu fumati in apropierea produsului. Nu vaporizati deasupra scanteilor, focului sau deasupra oricaror surse ignifuge. Nu perforati si nu aruncati in foc flaconul nici dupa utilizare. Protejati impotriva razelor soarelui. Nu expuneti sprayul la o temperatura peste 50 C.

Acest produs Noreva BERGASOL EXPERT BRUME Spray protectie solara SPF 50+,150ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

78.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solaire Gummies, 60 jeleuri, Manhae
Gastro Acid Support, 30 tablete masticabile, Secom
Balsam de par True Soft, 300ml, Maria Nila
Baton fara gluten, spicy lime bio, 50 g, Raw Bite
Suzeta ortodontica monobloc din latex organic pentru 0-6 luni 670-00, 1 bucata, Grunspecht
Loroblis baby, 30 plicuri
Apivita Sapun natural cu miere, 125g
Crema de zi antirid Oxy-Treat, 50ml, Labo
VICHY PURETE THERMALE LOTIUNE TONICA DETOX 200ML
chevron-right-circle