Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Toner de fata Vita Berry Pore, 150 ml, Tocobo

Beneficii Toner pentru ingrijirea porilor cu complex de fructe de padure, Tocobo:Tonic racoritor si de micsorare a porilor;Reda vitalitatea si elasticitatea pielii tale;Formeaza un strat de hidratare si protejeaza pielea;Fara alcool;Revitalizarea pielea obosita intr-o zi calduroasa de vara;Contractia porilor si elasticitate.Ingrediente active Extract de Capsuni Salbatice: Bogate in acizi organici si antociani pentru a ajuta la ingrijirea celulelor moarte ale pielii Continut de Vitamine: Mere si struguri ce ofera o nutritie bogata pentru piele pentru o elasticitate sanatoasa si ingrijire hidratanta Mentol: Abosrbit in piele la rece Floare de Hibicus: Lumineaza si controleaza poriiIngrediente: Hippophae Rhamnoides Water (849,167.73ppm), Water, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Chlorella Vulgaris Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract (1650ppm), Hibiscus Sabdariffa Flower Extract (1400ppm), Cynanchum Atratum Extract, Althaea Rosea Flower Extract, C12-14 Alketh-12, Butylene Glycol, Glucose, Betaine, Fructooligosaccharides, Fructose, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrhizate, Menthol, Sodium Citrate, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Beta-Glucan, Tocopherol, Carbomer, Fragrance (Parfum).Mod de utilizare:Aplicati o cantitate moderata de toner pe mana si tapotati usor pe fata pentru absorbtie.

Acest produs Toner de fata Vita Berry Pore, 150 ml, Tocobo din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune tonica Morning Drizzle Bucket Mist, 150ml, Soroci
Vitamina C cu pulpa de Macese, 30 capsule, Parapharm
Ser corector pentru ten cu imperfectiuni, Cleanance Women, 30ml, Avene
Ulei de peste cu suport pentru articulatii Triple Strength Fish Oil Plus Joint, 60 capsule, GNC
FLUXIV CREMA TONICA 100G
Ochelari de soare dama Polarizen PZ6006 NO2
Plasturi sterili autoadezivi Cosmopor E 10x8cm, 5 bucati, Hartmann
Fares Biosept Nazal roll on uleiuri esentiale
Gel crema de dus Moisture miracle, 400ml, Elmiplant
chevron-right-circle