Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca cu extract de lamaie si niacinamide Glow Mask, 125g, Mary and May

Beneficii Masca cu extract de lamaie si niacinamide Glow Mask, Mary and May:Se combina cu ingrediente vitaminice, inclusiv niacinamida si vitamina C, pentru a indeparta celulele moarte ale pielii si pentru a ilumina pielea terna;Contine Betaine, un hidratant natural de aminoacizi extras din sfecla de zahar, ofera un efect puternic de hidratare;Pulbere de coaja de lamaie - Keratin Care;Extract de piersica - Furnizare de hidratare;Vitamina C - Luminozitate;Niacinamida - Tonifierea pielii, gestionarea uleiului.Ingrediente:Water, Kaolin, Bentonite, illite, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Propanediol, Citrus Limon (Lemon) Peel Powder, Polyacrylate- 13, Xanthan Gum, Montmorillonite, 3-0-EthylAscorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Hydrogenated Polyisobutene, Fragrance, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexyl Palmitate, Disodium Edta, Sorbitan Isostearate, Butylene Glycol, Quartz, Tocopherol, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Citric Acid, GluconolactoneMod de utilizare:Dupa curatarea si tonifierea tenului, aplicati o cantitate potrivita de produs pe ten. Lasati sa actioneze 10-15 minute si clatiti cu apa calduta din abundenta.

Acest produs Masca cu extract de lamaie si niacinamide Glow Mask, 125g, Mary and May din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

87.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon bio de ingrijire si volum pentru par fin si subtire cu proteine din orez si amarant, 500ml, Coslys
SECOM STRESS TAME 60 CAPSULE
Acai bio sub forma de pulbere, 70g, Iswari
Fluid Nude Touch Mineral Auriu cu SPF50+ Photoderm, 40ml, Bioderma
Sun-D3 junior picaturi, 10 ml
Dopuri de urechi din spuma cu memorie si cutie de transport, 2 perechi, Smart Touch
VOLUMATIC DISPOZITIV PENTRU INHALAT 1BUC
Dacia Plant Menta 50 g
Roll-on pentru rau de miscare cu verbina, 10ml, L'Occitane
chevron-right-circle