Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca tip servetel Premium Idebenone Blackberry Complex, 20 bucati, Mary and May

Beneficii Masca tip servetel Premium Idebenone Blackberry Complex, Mary and May: Acidul hialuronic si pantenolul furnizeaza umiditate intensiva, iar uleiul de seminte de jojoba, care este similar cu lipidele pielii, protejeaza umezeala impotriva uscari;Contine 10.000 ppm de extract de zmeura occidentala bogat in antociani, extract de fructe de palmier acai si extract de afine pentru a ajuta la combaterea imbatranirii;Niacinamida si derivatii de vitamina C fac pielea limpede si stralucitoare;Contin extract de Centella Asiatica si ceramida pentru a ajuta la intarirea barierei pielii si calmarea pielii sensibile.Ingrediente:Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Trehalose, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Adenosine, Panthenol, Hydroxydecyl Ubiquinone, Centella Asiatica Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ceramide 3, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Pentapeptide-4, Copper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Hexapeptide-9, Palmitoyl Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Hydroxyethylcellulose, Tromethamine, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-4 Laurate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance.Mod de utilizare:Dupa curatarea si tonifierea tenului, indepartati masca din ambalaj si aplicati direct pe ten. Lasati sa actioneze 10-20 de minute, indepartati, iar serumul in exces masati-l pe ten si pe gat pana la absorbtia completa.Masca poate fi folosita atat dimineata, cat si seara.

Acest produs Masca tip servetel Premium Idebenone Blackberry Complex, 20 bucati, Mary and May din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Centrum Silver 50+ pentru femei, 30 comprimate, Gsk
Big Eyes Party Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
Crema de ras cu extract de Ienupar Cade, 150ml, L'Occitane
Ulei pentru par uscat si degradat Οblepikha, 50ml, Natura Siberica
Huggies DryNites Conv 4-7 ani, Fetite 17-30kg, 10 bucati
Queen's Solitaire Jade 90 de purtari 2 lentile/cutie
Suzeta ortodontica de noapte pentru 0-6 luni Portocaliu/Verde Luna, 2 bucati, Tommee Tippee
Argila verde cu pulbere fina pentru uz extern, 500g, Pronat
Ochelari de soare dama Guess GU7877 01D
chevron-right-circle