Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti Cosmetice
  6. /
  7. Masca tip servetel Collagen...

Masca tip servetel Collagen Peptide, 30 bucati, Mary and May

Beneficii Masca tip servetel Collagen Peptide, Mary and May:Colagen hidrolizat - Un compus de obicei derivat din plante care se presupune ca imita colagenul uman;O masca cu o fiola de esenta non-aderenta care se absoarbe usor pe piele.Contine 10.769ppm de colagen cu greutate moleculara redusa care hidrateaza pielea aspra.Contine 6 tipuri de peptide si adenozina care asigura un efect anti-imbatranire.Contine Alantoina care apara pielea sensibila.Cu o husa de capacitate mare, scoateti cu usurinta cate o foaie in fiecare zi, ceea ce ajuta la reducerea deseurilor inutile.Toate ingredientele indeplinesc gradul verde EWG, fara ingrediente daunatoare.De asemenea, impotriva testelor pe animale si conceput cu un ambalaj ecologic.Test de iritare a pielii finalizat, care s-a dovedit a fi non-iritant si potrivit pentru persoanele cu piele sensibila.Ingrediente:Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Arginine, Carbomer, Polyglyceryl-4 Laurate, Allantoin, Adenosine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Collagen Extract, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Pentapeptide-1, Tripeptide-1.Mod de utilizare:Scoateti masca din ambalaj.Desfaceti masca si puneti-o pe fata, aliniati gaurile la ochi, nas si gura. ...Stati pe spate si relaxati-va timp de 15-25 de minute.Desprindeti masca si aruncati folia de masca.Mangaiati usor esenta pe fata pentru o absorbtie maxima.

Acest produs Masca tip servetel Collagen Peptide, 30 bucati, Mary and May din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta roz din silicon Bonjour Paris 18 luni+, 2 bucati, Canpol babies
SOLARIS Oregano, 50g
Vitamina B12 Metilcobalamina, 200 tablete, OstroVit
Kit Tratament Cosmetic Pentru Acnee
Pasta modelatoare pentru par phenoMENal, 100ml, Got2b
Creatina monohidrata fara aroma Pure Creatine, 250g, Weider
Spray de netezire, 250ml, Alama Professional
Spray oral cu fier, 10mg, 25ml, BetterYou
ISOSTAR HIGH PROTEIN BAR CAPSUNI 35G
chevron-right-circle