Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Serum cu Houttuynia Cordata + arbore de ceai, 30ml, Mary and May

Beneficii Serum cu Houttuynia Cordata + arbore de ceai, Mary and May:Houttuynia Cordata: Un extract de planta cunoscut pentru utilizarea sa in medicina traditionala chineza. Are efecte antiinflamatorii, antioxidante si antibacteriene asupra pielii;Arbore de ceai: Puternice proprietati antiseptice, antiinflamatorii si antibacteriene. Eficient impotriva acneei;Un ser infuzat cu 85% extract de Houttuynia Cordata si 9,7% extract de arbore de ceai pentru a rafina porii si a calma pielea cu probleme, cu proprietati antibacteriene si antiinflamatorii;Formula cu absorbtie rapida care se simte revigorata dupa aplicare;Formulat cu ingrediente de grad verde verificate de EWG;Fara teste pe animale si fara 7 ingrediente nocive: parabeni, parfumuri si coloranti artificiali, alcool, ulei mineral, agenti tensioactivi si alergeni;Testat dermatologic;TIP TEN: Toate, Sensibil.Ingrediente:Houttuynia Cordata Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol.Mod de utilizare:Aplicati 2-3 picaturi pe pielea curata.Mangaiati usor pe piele pana la absorbtia completa.Utilizati dimineata si seara.

Acest produs Serum cu Houttuynia Cordata + arbore de ceai, 30ml, Mary and May din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

82.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea crema permanenta Palette Intensive N6 (7-0) Blond mediu, 110ml, Schwarzkopf
Test de saliva rapid Antigen cu aur coloidal JoyBio
ProHerb x 60 cps
Orteza corset cu atele 2015, M/L, 71-90cm, Bej, Medtextile
Calciu + D3 cu Vitamina K2, 60 capsule, Herbagetica
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1445 07A
Crema de fata antirid Peptide Reload, 50 ml, Youth Lab
Walmark Crom Forte x 30 tablete
Crema de maini Radiance C+, 75ml, PFC Cosmetics
chevron-right-circle