Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Demachiante
  6. /
  7. Dischete demachiante cu PHA...

Dischete demachiante cu PHA si Betula Alba, 70 bucati, Mary and May

Beneficii Dischete demachiante cu PHA si Betula Alba, Mary and May:Indeparteaza bland impuritatile si celulele moarte de la suprafata tenului prin continutul ridicat de gluconolactona, ce are rol hipoalergenic si seva de mesteacan ce ofera hidratare in profunzime, pentru un ten suplu si sanatos.Ingrediente:Purified Water, Betula Alba Juice (10%), Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Dipropylene Glycol, Gluconolactone (1%), Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-4 Laurate, Butylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Allantoin, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, FragranceMod de utilizare:Utilizati dischetele pentru a indeparta cu succes machiajul si impuritatile, prin miscari blande si circulare. Dupa folosire, clatiti cu apa calduta.

Acest produs Dischete demachiante cu PHA si Betula Alba, 70 bucati, Mary and May din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai cu lamaie si menta, 17 plicuri, Yogi Tea
Colinerv, 30 capsule, SIFI
Iron Soflty Absorbed, 90 capsule, Natural Doctor
Spray pentru corp What's Wrong Help AC Clear, 150ml, Frudia
Crema de zi pentru ten normal Anti-Ageing, 50ml, Nuance
URGO TRANSFORMERS PLASTURI 14BUC
Ulei anti-frizz pentru repararea parului cret Bond Repair Curl Oil, 50ml, Umberto Giannini
Gel pentru cresterea genelor si sprancenelor Crexy, 8ml, Labo
Probiotic cu Bifidobacterii si Fibre, 10 plicuri, OptiBac
chevron-right-circle