Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spuma de curatare cu colagen, 150ml, Mary and May

Beneficii Spuma de curatare cu colagen, Mary and May:Colagenul este folosit pentru proprietatea sa de a mentine pielea elastica;Niacinamida ofera pielii luminozitate si stralucire, mentinand si sebumul pielii sub control;Aceasta spuma de curatare contine 46,6% colagen si 1% niacinamida, care se spumeaza intr-o spuma bogata si cremoasa, indeparteaza eficient si in profunzime impuritatile pentru a readuce pielea luminoasa si translucida;Colagenul ajuta la imbunatatirea aspectului de piele ferma;Niacinamida inhiba miscarea melaninei pentru a ajuta la iluminarea pielii si la reglarea productiei de sebum;Contine acid hialuronat care retine de 1000 de ori greutatea sa, mentinand pielea hidratata dupa curatare;Testat dermatologic, potrivit pentru pielea sensibila.Ingrediente:Hydrolyzed Collagen(46.6%), Myristic Acid, Palmitic Acid, Glycerin, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Water, Beeswax, Dipropylene Glycol, Lauryl Hydroxysultaine, Niacinamide (1%), Glyceryl Stearate SE, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Fragrance.Mod de utilizare:Aplicati o cantitate potrivita de produs pe tenul umed, masati bland si clatiti cu apa calduta din abundenta.

Acest produs Spuma de curatare cu colagen, 150ml, Mary and May din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CasenFibra Junior, 14 plicuri, Recordati
LentoNIT K picaturi oftalmice, 10 ml
Ruj Velvet Matt No. 517, 4.10g, Eveline Cosmetics
SECOM URIDINE 250MG X 60 CAPSULE
Inel pesar din silicon cu NOD, fara suport - 6
Crema naturala cu muguri de plop, 20g, Steaua Divina
Rame ochelari de vedere unisex Persol PO3329V 1103
CHICCO 67294 BALSAM DE RUFE 750ML
ZDROVIT CALCIDIN 20PLICURI
chevron-right-circle