Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser primer Skin Glaze Hydrating, 15ml, Catrice

Doriti un rezultat luminos ca se sticla? Glaze Hydrating Serum Primer de la Catrice Skin este alegerea potrivita. Poti folosi produsul hibrid singur sau sub machiaj. Acesta perfectioneaza, infrumuseteaza si ilumineaza pielea. In acelasi timp, primerul creste rezistenta machiajului. Textura de ser lichid este hranitoare, hidratanta, fara parfum si neuleioasa. Nuanta sa universala, perlata, alba, cu o stralucire fina de trandafir, arata deja atractiv in ambalaj. Si nu mai tarziu de prima aplicare, nu vei mai putea rezista sa adaugi Catrice Skin Glaze Hydrating Serum Primer la rutina ta de ingrijire a pielii si machiaj.

Acest produs Ser primer Skin Glaze Hydrating, 15ml, Catrice din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ciocolata calda cu green sugar si scortisoara, 250g, Laboratoarele Remedia
Canesbalance gel pentru uz intravaginal, 7 aplicatoare x 5ml, Bayer
Rame ochelari de vedere barbati Vogue VO5402 2820
Durex Extend Pleasure, 6 bucati
Tinctura de soc, 200ml, Faunus Plant
Retinovit, 90 capsule moi
Gel de dus Freshly Squizeed Bliss, 500ml, Lavish Care
Crema pentru contur ochi si buze H3 Classic, 15ml, Gerovital
Lactoflora Proregular 10 capsule Stada
chevron-right-circle