Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Mascara
  6. /
  7. Mascara Lash Princess Curl...

Mascara Lash Princess Curl & Volume, 12ml, Essence

Mascara Lash Princess Curl & Volume atrage toate privirile cu designul sau unic si culoarea roz atragatoare. Adevarata atractie este pensula in forma de arahida. La fel ca forma unei arahide, peria din fibre este ingusta in mijloc si mai lata la capete. Acest lucru ofera genelor de la colturile exterioare si interioare ale ochiului o textura suplimentara si le face sa arate si mai pline - pentru o curbare perfecta si un volum fantastic.

Acest produs Mascara Lash Princess Curl & Volume, 12ml, Essence din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Furla VFU721 700Y
Baton proteic cu 9 vitamine Chocolate Caramel Flavour, 55g, Fulfil Nutrition
ADRUSEN VERA 30 COMPRIMATE FILMATE
Farmec Apa micelara Aloe Vera, 150ml
ZENYTH ARTROHELP PAIN 30 CAPSULE
Frezyderm Anticort crema cu efect similar cortizonului 50 ml
Sampon revitalizant Q4U, 200ml, Tis Farmaceutic
Scaun auto stelute pentru 0-25kg U213-STA, 1 bucata, U-Grow
Sampon cu Keratina, 350ml, KayPro
chevron-right-circle