Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ruj The Slim Stick 107 - Hot Chili,1.7g, Essence

Essence The Slim Stick 107 Hot Chili intr-o nuanta clasica de rosu! Rujul convinge prin textura sa cremoasa si finisajul mat catifelat. Rezista pana la 6 ore, fara a se usca sau a se sfaramita si este ultra-confortabil de purtat. Ambalajul subtire este perfect pentru deplasari si permite o aplicare precisa si usoara – oricand si oriunde! Imbogatit cu ulei de jojoba, ulei de macadamia, ulei de cocos si vitamina E, rujul previne uscarea buzelor si se simte ultra-confortabil la purtat.

Acest produs Ruj The Slim Stick 107 - Hot Chili,1.7g, Essence din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

That So Iluminator fata Pure Light, 5 ml
Spray uscat protectie solara SPF30 Bariesun, 200ml, URIAGE
Ceai Matase de porumb, 50g, Fares
Ser pentru fata anti-imbatranire Retinol Boost, 30 ml, Neutrogena
Lapte praf Nan AntiRegurgitare +0 luni, 400g, Nestle
HartMann Idealast fasa elastica 6cmx5
Exfoliant anticelulitic cafea si ghimbir, 250ml, Sabio
Unguent pentru iritatiile de scutec cu 5% panthenol Bepanthen, 100g, Bayer
Gentlemen s Tonic Balsam Hidratant pentru Maini cu Ulei de Babassu, 500ml
chevron-right-circle