Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 175 - Too Good To Be Taupe, 10.5ml, Catrice

Pentru unghii lucioase, frumoase: Lacul de unghii CATRICE ICONAILS 175 Too Good To Be Taupe iti transforma manichiura de acasa intr-o vizita la salon! Formula lacului de unghii ofera stralucirea ca de gel intr-un bej deschis si este imbogatit cu ulei hranitor de acai. Datorita tehnologiei GLOSS SEAL ́RTM, acest lac de unghii asigura o durabilitate maxima de pana la sapte zile, fara a fi necesara aplicarea unui top coat. Punctul culminant al lacului de unghii CATRICE ICONAILS 175 Too Good To Be Taupe este finisajul cu luciu puternic, care dureaza extrem de mult, datorita formulei inovatoare: Pentru un design profesional al unghiilor cu efect de gel!

Acest produs Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 175 - Too Good To Be Taupe, 10.5ml, Catrice din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Carrera 291 003
KADERMIN SPRAY 125ML
Enchanter Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Ceai de castravete amar, 30g, Dacia Plant
Solgar Vitamin C - 500mg, 100 capsule
Vopsea de par permanenta Ultra Duo Max Nr. 4.11, 200ml, Loncolor
DACIA PLANT Dulceata Capsuni fara zahar, 360g
NYRVUSAL PLUS C 30 COMPRIMATE FILMATE
Femena Meno, 30 capsule vegetale, Alevia
chevron-right-circle