Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 170 - No More Monday Blue-s, 10.5ml, Catrice

Pentru unghii lucioase, frumoase: Lacul CATRICE ICONAILS Gel Lacquer 170 No More Monday Blue-s iti transforma manichiura acasa intr-o vizita la studioul unghiilor! Formula sa de lac de unghii ofera gelul perfect pentru stralucire, de culoare albastru deschis si este imbogatit cu ulei hranitor de acai. Datorita tehnologiei GLOSS SEAL ́RTM, aceasta lac de unghii asigura o durabilitate maxima de pana la sapte zile, fara a fi necesara aplicarea unui strat superior. Punctul culminant al CATRICE ICONAILS Gel Lacquer 170 No More Monday Blue-s este finisajul cu luciu puternic, care dureaza extrem de mult, datorita formulei inovatoare: Pentru un design profesional al unghiilor cu efect de gel!

Acest produs Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 170 - No More Monday Blue-s, 10.5ml, Catrice din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus cu argila Gerovital, 400ml, Farmec
Slip pentru incontinenta urinara M Molicare, 14 bucati, Hartmann
Forcapil formula fortifianta pentru par si unghii, 60 capsule
LIVSANE DISCHETE DEMACHIANTE 70BUC
Gel spumant delicat Xerodiane AP+, 1000ml, Noreva
Baton proteic Salted Caramel, 60g, Grenade
Periuta electrica sonica GTS2080 Black, 1 bucata, Dr.Mayer
Inel gingival in forma de manuta, 08/8203H, Primii Pasi
Masca faciala pentru fermitate si lifting cu extract de camelie, 23ml, When Beauty
chevron-right-circle