Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Buze
  6. /
  7. Luciu pentru buze Plump...

Luciu pentru buze Plump It Up Lip Booster 010 - Poppin' Champagne, 3.5ml, Catrice

Plump It Up Lip Booster de la CATRICE este revolutionar pentru buze voluminoase cu un finisaj cu luciu intens. Formula cu mentol, vitamina E si ulei de jojoba hraneste buzele si le lasa cu o senzatie de furnicaturi si racorire. In acelasi timp, textura delicata, nelipicioasa se simte foarte placuta pe buze. Datorita aplicatorului integrat cu varf gros si moale, luciul de buze poate fi aplicat usor si uniform.

Acest produs Luciu pentru buze Plump It Up Lip Booster 010 - Poppin' Champagne, 3.5ml, Catrice din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser pentru fata Anti Dark Spots, 30ml, La Cabine
Gel de dus ulei Monoi, 560ml, Cottage
Fares Sirop Ridiche Neagra R28 250 ml
URIAGE Deo Piatra Alaun 24h spray 125ml
Ruj Matte Little Princess, 3ml, Cupio
SECOM IRON COMPLEX + 30 TABLETE
L'Erbolario Crema pentru maini Accordo Viola, 75ml
Sirop de agave light ecologic, 350g, Niavis
ISOSTAR TRIO CEREAL MAX BAR ALUNE-CIOCOLATA 3X55G
chevron-right-circle