Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Remescar Crema pentru conturul ochilor, 15ml

Beneficii Remescar Crema pentru conturul ochilor:hidrateaza si ajuta la reducerea ridurilor si liniilor fine;o combinatie intre cafeina, vitamina C si tehnologia microbiom;cafeina este unul dintre cei mai puternici antioxidanti si reduce retentia de fluide;vitamina C combate procesul de imbatranire a pielii si pigmentarea;in final, Tehnologia Microbiom va ajuta la echilibrarea pielii.Ingrediente Remescar Crema pentru conturul ochilor:Aqua, Glycerin, Propanediol, Arachidyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Behenate, Hesperidin Methyl Chalcone, Laminaria Digitata Extract, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Saccharide Isomerate, Dipeptide-2, Chrysin, Chlorella Vulgaris Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Ascorbyl Glucoside, Lecithin, Caffeine, Biotin, Maris Aqua, Sodium Citrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arachidyl Glucoside, Glucose, Xanthan Gum, Steareth-20, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenethyl Alcohol, Chlorhexidine Digluconate, Capryloyl Glycine, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Parfum, Mica, Titanium Dioxide.Mod de utilizare Remescar Crema pentru conturul ochilor:Aplicati pe zona de contur a ochilor, tapotand usor cu varful degetelor pentru a ajuta la absorbtie.

Acest produs Remescar Crema pentru conturul ochilor, 15ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

115.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema 2 in 1 pentru curatarea si hidratarea mainilor, 75ml, Yves Rocher
Lubristil Solutie oftalmica, 10ml, SIFI
Proteine vegetale si BCAA cu aroma de Vanilie Perform Pro, 936g, Vivo
Lapte demachiant, 200ml, Ecoderma
Sampon pentru scalp sensibil Sebomax Sensitive, 200ml, Biotrade
Dr. Konopka's Sampon Impotriva Caderii Parului, 500 ml
Suport de sprijin pentru cada - accesorii baie
Lotiune bio de ingrijire multi-functionala Maternite Essential, 200ml, Mustela
Rezerve pentru periuta de dinti electrica muzicala +3 ani, 2 bucati, Jack N' Jill
chevron-right-circle