Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

MIXA OPTIMAL TOLERANCE Apa micelara, 400ml

Beneficii MIXA OPTIMAL TOLERANCE Apa micelara:Cu pH fiziologic 5.5, potrivit pielii;Fara parfum si alcool etilic;Ingrijeste bariera de protectie a pielii;Previne iritatia tenului foarte sensibil si reactiv;Tenul si conturul ochilor sunt eficient curatate dupa machiaj si protejate;Pielea este reimprospatata si hidratata;Senzatia de iritatie a pielii sensibile si reactive este redusa.Ingrediente MIXA OPTIMAL TOLERANCE Apa micelara:AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG 60 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, PANTHENOL POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE (F.I.L. B164981/1).Mod de utilizare MIXA OPTIMAL TOLERANCE Apa micelara:Aplicati pe ten si pe conturul ochilor cu ajutorul unei dischete demachiante. Nu necesita clatire.

Acest produs MIXA OPTIMAL TOLERANCE Apa micelara, 400ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de somon Omega 3, 60 capsule, Alevia
PROBIOTIX FORTE 10CAPSULE GASTROREZ HELCOR
Perie de par Go Green Detangler Lavendar, Wet Brush
Niavis Stafide Brune Ecologice BIO, 125g
Ceai glandoplant, 175g, Aroma Plant Bonchis
Novexpert Gel spumant pentru piele curata gama Zn, 150g
Crema protectoare impotriva hiperpigmentatiilor Neotone Radiance SPF 50+, 30ml, Isis Pharma
Sapun Natural Lamaita si Portocala, 90g, Savonia
Exfoliant pentru corp Papaya Paradise, 510g, Tree Hut
chevron-right-circle