Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Laxit Med, 20 plicuri *10g, Fiterman

Beneficii Laxit Med, Fiterman:Nu irita mucoasa intestinala;Nu da dependenta;Fara gust, fara miros;Se dizolva in orice bautura rece sau calda de tipul: ceai, lapte, suc de fructe sau supa;Fara conservanti, coloranti, gluten, lactoza, excipienti;Actiune blanda, fara crampe;Pulbere pentru solutie orala;Ideal atat pentru tratarea constipatiei ocazionale, cat si pentru cea cronica;Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal printr-o actiune naturala, fara a irita mucoasa intestinala;Reduce durerile abdominale cauzate de constipatie;Poate fi utilizat si de catre persoanele cu diabet zaharat, cu intoleranta la gluten sau cu dieta restrictiva de sodiu;Formula concentrata si eficienta;Eliminare blanda, fara crampe.Ingrediente:Fiecare plic contine 10g Macrogol 4000.Macrogol 4000 trateaza constipatia la copii si adulti in 2 saptamani, conform studiului Yishi Wanf, Experimental and Therapeutic Medicine, 2021.Tratamentul cu Macrogol 4000 la pacientii adulti cu constipatie cronica s-a dovedit eficient in proportie de peste 75%, dupa 4 saptamani de tratament, conform studiului KANG Wen-quan, Journal of Postgraduates of Medicine, 2004-11.Macrogol 4000 retine apa si creste volumul lichidului intestinal care antreneaza cu sine bolul fecal.Mod de administrare:Usor de administrat. Copii +8 ani: 1 plic de 1-2 ori/zi. Adulti: 1 plic de 1-3 ori/zi.  Pulberea se poate amesteca in orice bautura (chiar si calda) - ceai, lapte, suc de fructe, supa.Laxit med nu modifica gustul bauturii. Se recomanda administrarea intre mese sau, in cazul unei singure doze, seara inainte de culcare.Se utilizeaza pana la restabilirea tranzitului intestinal normal, dar nu mai mult de 28 de zile consecutiv. Administrarea se poate relua dupa 2 zile de pauza.

Acest produs Laxit Med, 20 plicuri *10g, Fiterman din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cafea boabe Tanzania AA Kilimanjaro, 200g, Evolet
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50103 002
Incalzitor de biberoane pentru masina 3401, 1 bucata, Reer
Apivita Wine Elixir ser antirid si fermitate 30 ml
Mist hidratant pentru ten si corp Ceramidin, 110ml, Dr. Jart+
Balsam de par cu ulei natural de masline 600ml, Eyup
BIGUANELLE SOLUTIE VAGINALA 100ML
Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E, 100 ml
Uree cosmetica, 25g, Ellemental
chevron-right-circle